Hoppa till innehåll

På Nacka.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder cookies. Läs mer om cookies

Avbokningsavgiften för föreningar tas tillfälligt bort

Nacka kommun tar bort avbokningsavgiften när idrottsföreningar ställer in träningar, cuper och arrangemang på grund av Covid-19. Beslutet gäller till och med den 30 april, därefter tas ett nytt beslut.

Till följd av spridningen av Coronaviruset/COVID-19 har många föreningar valt att ställa in aktiviteter. För att dessa föreningar inte ska drabbas ekonomiskt ska avbokningsavgifterna för föreningar slopas.

De föreningar som omfattas av beslutet är de som faktureras enligt kriterierna för taxa 1 och 2.

Taxa 1 avser ideella föreningar som tar emot kommunala bidrag från Nacka kommun för barn- och ungdomsverksamhet för åldersgruppen 4 – 20 år för verksamheter som är vänder sig till åldersgruppen 4 – 20 år.

Taxa 2 avser ideella föreningar som tar emot kommunala bidrag från Nacka kommun för barn- och ungdomsverksamhet för åldersgruppen 4 – 20 år för verksamheter som är vänder sig till deltagare som är 21 år och äldre.

Läs ordförandebeslutet här (Word-dokument, 42 kB)

Sidan uppdaterades:

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.