Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

På Nacka.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder cookies. Läs mer om cookies

Utredning kring vaccination av medarbetare på Nacka kommun

Det har framkommit att ett en handfull personer i kommunens organisation som inte tillhör de prioriterade grupperna har fått vaccin i form av spilldoser. Nacka kommun ser mycket allvarligt på detta och en extern utredning har påbörjats.

Det är av största vikt att Folkhälsomyndighetens och regionens prioriteringsordning följs och vi jobbar nu hårt för att säkerställa att allt går rätt till så att regionen kan fortsätta vaccinationen på ett bra sätt.

Sidan uppdaterades: