Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Juni

Henrik Kelfve är Nacka kommuns nya kommunikationsdirektör

Nackas nya kommunikationsdirektör heter Henrik Kelfve. Han har idag en position som kommunikations- och marknadschef i Vallentuna kommun och kommer att tillträda sin nya tjänst den 1 oktober 2021.

– Uppdraget som kommunikationsdirektör är en viktig roll i Nacka. Kommunikationen ska spegla mångfalden i våra verksamheter och bidra till att stärka förtroendet för Nacka kommun. Henrik Kelfves bakgrund och erfarenhet tillsammans med hans förmåga till att vara en drivande och samlande kraft kommer att vara ett tillskott för kommunen. Jag vill hälsa honom varmt välkommen till Nacka, säger stadsdirektör Victor Kilén.

– Nacka är en kommun som är framåtskridande, med höga ambitioner och en hög utvecklingstakt. Det ska bli spännande att vara med på den resan och genom kommunikation bygga vidare på berättelsen om den fantastiska plats som Nacka är och kommer att vara i framtiden, säger Henrik Kelfve.

Henrik Kelfve är sedan 2016 kommunikations- och marknadschef i Vallentuna kommun. Han har en gedigen bakgrund inom kommunikation och ett mångårigt samhällsengagemang med ledande befattningar som politiker och som tjänsteperson. Han har bland annat jobbat som samhällskommunikationschef för bolaget Swedavia som äger Sveriges största flygplatser. I den rollen var han också med i bygget av flygplatsstaden kring Arlanda, AirportCity.

Han har även varit kommunalråd för Moderaterna i bland annat Solna stad. I rollen som kommunalråd var han även ordförande för Kommunförbundet i Stockholms läns utbildningsberedning och var den som ledde arbetet kring gemensam gymnasieregion i Stockholms län.

Henrik Kelfve tillträder sin nya tjänst i Nacka den 1 oktober.

Sidan uppdaterades: