Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
November

Henrik Palmblad-Wennergren är Nacka kommuns nya digitaliseringsdirektör

Nackas kommun får en ny digitaliseringsdirektör. Henrik Palmblad-Wennergren jobbar idag som IT- och säkerhetschef hos Folktandvården Stockholms län AB och kommer att tillträda sin nya tjänst i Nacka den 31 januari.

– Nacka befinner sig i en spännande och expansiv utvecklingsfas och det är därför roligt att nu kunna hälsa Henrik Palmblad-Wennergren till kommunen. Med sin breda erfarenhet av verksamhetsutveckling kopplat till digitalisering och effektivisering är jag övertygad om att han kommer att vara en samlande kraft i detta viktiga arbete. Tillsammans ser jag fram emot att accelerera Nacka kommuns digitalisering och utveckling på ett innovativt sätt, säger Victor Kilén, stadsdirektör i Nacka kommun.

Henrik har lång erfarenhet av tjänsteutveckling och förändringsledning inom både privat och offentlig sektor. Hans breda kompetens och stort intresse finns inom effektiv verksamhetsstyrning och gott ledarskap med digitalisering för framtiden som målbild.

– Nacka kommun är i framkant inom många områden och står nu redo att ta nya steg även inom digitalisering. Med fler värdeskapande initiativ för effektiva arbetssätt och bättre tillgänglighet för Nackaborna uppnår vi även mer hållbarhet på sikt. Jag ser verkligen fram emot att få göra skillnad tillsammans med alla erfarna och kompetenta medarbetare i kommunen, säger Henrik Palmblad-Wennergren.

Henrik Palmblad-Wennergren tillträder sin nya tjänst i Nacka den 31 januari.

Sidan uppdaterades: