Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Mars

Nytt utegym byggs i Gröna dalen

Gröna dalen i Fisksätra ska få ett nytt utegym. Det blir både fasta stationer för styrketräning och en hinderbana. Det nya utegymmet, som kommer att ligga intill fotbollsplanen vid Svartkärrsstigen, beräknas vara klart i sommar.

Utegymmet byggs bredvid fotbollsplanen i Gröna dalen, längs gångvägen mellan Fisksätra och Igelbodaplatån. Se platsen på karta

I det nya utegymmet får du möjlighet att träna med den egna kroppen som motstånd, med fria vikter och med redskap. Från entrén följer en hinderbana som utmanar både styrka och smidighet. Övriga redskap utmanar styrka och explosivitet.

Naturliga material och sobra färger har valts för att redskapen ska smälta in i omgivningen. Dagens vegetation och buskage bevaras för att skänka skugga och som en grön inramning av utegymmet. Du passerar utegymmet på vägen ut till skogarna i Erstavik.

Här nedan kan du se vilken utrustning som kommer att finnas på utegymet.

utegymsskylt gröna dalen.JPG

Sidan uppdaterades: