Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
September

Därför är gatubelysningen tänd på dagen – vi testar alla lampor

Just nu och fram till mitten av nästa vecka är Nackas gatubelysning tänd på dagarna. Det beror på att vi behöver kontrollera att alla lampor fungerar som de ska.

Under vecka 39 och 40 genomför vår entreprenör en rondering av Nackas samtliga 20 000 gatlampor inför den kommande mörka årstiden. De kommer därefter att byta ut de lampor som inte fungerar. Den 8 oktober ska alla trasiga lampor vara utbytta.

Om du upptäcker att en lampa gått sönder vill vi gärna att du hör av dig till oss så att vi kan byta den. Vänta gärna till efter den 8 oktober. Använd Felanmälan på webben eller appen Felanmälan – Nacka kommun, så kommer ärendet direkt till rätt person. Om du dessutom använder appens kartfunktion blir det enkelt för oss att hitta och rätta till felet. Tack för hälpen!

Sidan uppdaterades: