Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
September

Nominera din favoritpedagog!

Har du en favoritpedagog eller lärteam på en förskola eller skola i Nacka som du tycker ska uppmärksammas och få utmärkelsen LÄRA 2022? Under hela september har du chansen att lämna in din nominering.

Utmärkelsen LÄRA delas ut för andra året i rad. LÄRA ska uppmuntra och motivera pedagoger i deras arbete med områden som är viktiga ur ett samhälls- eller kvalitetsperspektiv. Årets teman är Språk-, läs- och skrivutveckling samt Trygghet och studiero.

LÄRA engagerade Nackaborna 2021

LÄRA delades ut första gången 2021 och Nackaborna var engagerade i utmärkelsen från start. Under nomineringsperioden kom det in 175 nomineringar som noga lästes igenom av en arbetsgrupp. I hård konkurrens togs det fram tre kandidater per kategori och område som sedan gick vidare till omröstningen. Sammanlagt 2 200 personer röstade sedan fram de vinnande pedagogerna.

Vem nominerar du?

Vet du en inspirerande pedagog som är anställd vid någon av Nackas kommunala eller fristående förskolor eller skolor? Ta chansen att nominera din favoritpedagog! Du kan nominera mellan den 1 och 30 september.

Nominera pedagoger till utmärkelsen LÄRA 2023


Här kan du läsa mer om utmärkelsen LÄRA och årets teman.

Sidan uppdaterades: