Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
September

Ny katalog med kul aktiviteter för dig som behöver extra stöd

Nu finns det en ny katalog med massor av tips på aktiviteter för dig som behöver extra stöd. Passa på att testa klättring, gymnastik, karate, foto, fotboll, körsång och rullstolsdans. Eller kanske är du nyfiken på gemenskapen i scoutkåren?

Katalogen vänder sig till personer i alla åldrar i Haninge, Nynäshamn, Värmdö, Nacka och Tyresö kommuner som letar efter något roligt och meningsfullt att göra på fritiden.

Exempel på aktiviteter att göra i Nacka

På Sickla fritidsgård kan du bland annat vara med och sjunga i kör, gå på disco, spela biljard eller vara med i scouterna. Om du behöver hjälp och stöd, ta med dig din egen ledsagare eller stödperson.

Twisters Cheer Elite erbjuder cheerleading träning för dig med intellektuell funktionsnedsättning. Vi hoppas att detta lag ska bli en plats där alla får ha kul och känna samhörighet genom rörelseglädje. Ålder 10 - 16 år.

Nacka Värmdö klätterklubb bedriver en paraklättergrupp som framför allt riktar sig till dig med dysmeli. Du med andra funktionsvariationer såsom synnedsättning och lättare Cp-skador kan också träna med oss. Från 7 år.

Katalogen ges ut vartannat år och finns att hämta i Nacka Stadshus, Nackas bibliotek och kulturhus. Den har även skickats ut till samtliga särskolor, gruppboenden och daglig verksamhet. Vill du ha katalogen hemskickad så kan du mejla din adress till fritid@nacka.se så kommer den med posten inom kort.

Hela katalogen finns tillgänglig här. (PDF-dokument, 11,3 MB)

Katalogen gäller från hösten 2022 till och med våren 2024.

Sidan uppdaterades: