Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Februari

Vill du medverka i Nackas Earth Week 2023?

Earth Week, som inträffar den 20 - 25 mars, planeras bli en vecka där alla kan mötas kring en hållbar framtid. Har du tänkt arrangera en föreläsning eller aktivitet kopplat till miljö, klimat eller hållbarhet? Vill du hellre vara med i samverkan med kommunen?

Det finns ett stort engagemang för miljö- och hållbarhetsfrågorna i vår kommun och Earth Week är ett tillfälle att visa detta.

Planerar du/ni för någon föreläsning kopplat till miljö, klimat eller hållbarhet? Tänker du dig en specifik aktivitet som en klädbytarträff eller vill du hellre vara med i samverkan med kommunen? Läs mer om Earth Week och anmäl dig här.

Veckan avslutas med Earth Hour

Veckan avslutas med Earth Hour den 25 mars klockan 20.30 som är en symbolisk nedsläckning för klimatets skull.

Earth Hour är världens största miljömanifestation vars syfte är att skicka en stark signal till världens beslutsfattare att agera och ta klimathotet och hotet mot den biologiska mångfalden på allvar. Men också att öka medvetenheten om klimatförändringarna och att göra förändringar på lång sikt för att anamma en mer hållbar livsstil.

Sidan uppdaterades: