Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Februari

Vill du åka på kollo i sommar?

Den 13 februari klockan 10.00 öppnar ansökan till kollo sommaren 2024. Att åka på kollo innebär att du får åka från Nacka och ut i skärgården, träffa nya kompisar, uppleva spännande saker och framför allt att ha det otroligt kul!

Du som går i årskurs 4 - 9 och är folkbokförd i Nacka kan nu söka plats på kollo. På kollo får du bo borta på en kollogård under 8 till 14 sommardagar och vara med på bad, grillkvällar, fotboll, disco, pyssel, äventyrslekar, hajk, mys, galna upptåg, båtliv, fiske och hur mycket annat kul som helst.

Ansökan öppnar tisdag 13 februari klockan 10.00 och stänger söndag 10 mars 23.59.

Läs mer om kollo 2024 och ansök om en kolloplats här

Sidan uppdaterades: