Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Mars

Häng med in i det interaktiva spelet om Sickla skola

Är du nyfiken på Sickla skola? Vill du redan nu se hur fint det blir inuti när allt är klart 2025? I det här interaktiva spelet kan du som avatar gå runt i den färdiga skolan, ett år innan allt står klart.

Sickla skola får moderna och flexibla lokaler i områdets bevarade 50-talsarkitektur. Det blir en F-9-skola, med kapacitet för tre parallellklasser med anpassad grundskola. Totalt cirka 840 elever, nästan dubbla antalet mot idag, samt en förskola med plats för 100 barn.

Så här gör du

  1. Klicka här för att komma till spelet.
  2. Aktivera helskärmsläge och ljud genom att klicka på respektive ikon.
  3. Gör upplevelsen personlig genom att välja en avatar och ange ditt namn.

Våra tips

Spela på datorn

Navigera smidigt med W och S för framåt/bakåt och A/D för sidorörelser. Upptäck ytterligare funktioner genom att högerklicka för att öppna appmenyn. Behöver du hjälp? Spana in hjälpmenyn nere till höger eller tryck på H!

Spela på mobilen

Rör dig genom att trycka på skärmen och ändra vy genom att hålla och dra. App-menyn hittas via hamburgerikonen uppe till höger.

Mini games

Upptäckt minispelen "Drönarracet" och "Basketboll".

Testa dina skickligheter i de två engagerande utmaningarna: manövrera en drönare genom utmanande hinderbanor eller visa dina basketkunskaper. Ge allt för att hamna bland de topp 5 i poängställningen!

Sidan uppdaterades: