Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Mars

Klätterblock på plats i Ältadalen

Det nya klätterblocket i Ältadalens aktivitetspark är på plats och erbjuder varierande klättringsmöjligheter för alla åldrar och förutsättningar, helt nära grönområdet Erstaviks möjligheter till motion och rekreation.

Klätterblocket är designat för ungdomar från 14 år och uppåt, men passar även för klättersugna vuxna i alla åldrar och de mindre barnens lek. Blockets sidor erbjuder varierande klättringsmöjligheter i olika svårighetsgrader i en kombination av lek och träning nära naturen.

Utöver klätterblocket finns det en rad andra träningsmöjligheter i aktivitetsparken, med bland annat gräsytor för lek och spel, en mindre multibollplan för 5-mannaspel, ett utegym, en fantasifull lekpark uppdelad i tre områden och en samvaroyta med grillplats. Bredvid parken ligger dessutom det stora grönområdet Erstavik, med flera promenadstråk för sköna naturupplevelser.

Hitta hit: Ältadalens aktivitetspark ligger invid Storkällans väg 25. Hit går buss 801. Om du kommer med bil – parkera gärna vid industriområdet.

Koordinater för platsen: 59.257936, 18.207061.

Sidan uppdaterades: