Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Juli

Framtidspodden – Mitt Nacka

Fram till sommaren 2025 modererar Nacka kommun en dialog med alla som bor, arbetar, lever eller har ett intresse för Nacka – Framtidsdialog Nacka. Som del av detta lanseras en podd i syfte att samla goda idéer och att ge dialogen näring. Ambitionen är att skapa större delaktighet, ett inkluderande samtal och att finna vägen mot en ljus framtid.

Framtidspodden - Mitt Nacka, live från Almedalen

Smygpremiär av Framtidspodden - Mitt Nacka, live från Almedalen. Samtal om hur vi skapar engagemang, delaktighet och samskapande i en orolig tid. Hur skapar vi hopp om framtiden och tillit till varandra i samhället?

Gäster

Erik Amnå, professor, Örebro Universitet, Henrik Kelfve, kommunikationsdirektör i Nacka, Palle Lundberg, VD Sveriges Kommuner och Regioner (SKR), Vilde Rundfloen, stabschef i Nacka och Annika Jankell, programledare. Poddvärd: Per Schlingmann

Delta i Framtidsdialog Nacka

Läs mer och delta i Framtidsdialog Nacka.

Sidan uppdaterades: