Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
September

Inbjudan till föreläsning och mingel i Nacka stadshus - måndagen den 25 september kl. 16.30 - 19.00

Inled hösten med inspiration! Vill du bli mer framgångsrik i ditt bemötande och även vinna framgång? Då bör du inte missa denna aktuella föreläsning som erbjuds den 25/9 2023.

Bemötande som framgångsfaktor - så utvecklar du dina mellanmänskliga relationer - Annmarie Palm, kundbemötandechef Nacka kommun. Annmarie Palm berättar om hur du vinner framgång i dina möten med människor både privat och professionellt.

Ett gott bemötande - Catarina Wahlberg, demenssjuksköterska och anhörigkonsulent, och Kerstin Benckert, anhörigkonsulent. Catarina och Kerstin berättar om hur du vinner framgång i möten med personer med demensdiagnos och personer med funktionshinder.

Du är välkommen från kl. 16.30 för en kopp kaffe/te och förmingel. Föreläsningarna pågår från kl. 17.00 – 18.30.

Efter föreläsningarna kommer det att bjudas på lättare förtäring med mingel för att träffa och utbyta erfarenheter med övriga deltagare.

Plats Nacka stadshus, Granitvägen 15, Nacka, fri parkering efter kl. 16.30.

Anmälan senast den 20 september 2023. Länk till anmälan: Klicka här

Föreläsningen kommer även vara möjlig att se live på Teams (distans).

Under året kommer Överförmyndarenheten att arrangera en serie med föreläsningar i syfte att ge er gode män/förvaltare ökade kunskaper i ert uppdrag samt ge er en möjlighet att få träffas och utbyta erfarenheter.

Om du är intresserad av att bli certifierad som god man/förvaltare, ska du ha deltagit på minst två av föreläsningarna och sedan göra ett kunskapstest. Mer information om hur certifieringen kommer gå till kommer senare. Du kan förstås delta på föreläsningarna utan att genomgå certifieringstest.

Med vänliga hälsningar

Överförmyndarenheten, Nacka kommun

overformyndaren@nacka.se

Sidan uppdaterades: