Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Nyhetsbrev 2 2022 för gode män och förvaltare

Vi som jobbar på enheten hoppas att ni gode män och förvaltare har haft en riktigt skön och avkopplande sommar. Det är dags för lite aktuell information gällande era uppdrag och vår service till er.

Tack för en lyckad kväll!

Den 9 maj 2022 hade vi öppet hus för gode män och förvaltare. Det var mycket roligt och givande att få träffas på riktigt igen.

Öppet hus med Överförmyndarenheten 9 maj kl. 16.30

Varmt välkommen på öppet hus med Överförmyndarenheten i Nacka stadshus måndag den 9 maj kl. 16.30-18.30

Nyhetsbrev för gode män och förvaltare

Överförmyndarenheten har en del aktuell information att förmedla och väljer att göra det i formen av ett nyhetsbrev. I detta nyhetsbrev kan du läsa om följande: Överförmyndarenheten ordnar öppet hus den 9 maj kl. 16-18 i Nacka stadshus, boka in datumet. Granskningsläget, hur går det med årsräkningarna? Nya uppdrag, har du tid och möjlighet för ett nytt uppdrag? Godmanspodden, en ny podd med frågor som berör ditt uppdrag. Folkbokföringsort för din huvudman, är din huvudman rätt folkbokförd? Aktuella rättsfall som kan vara av intresse för dig.

RFS lanserar Godmanspodden!

Nu lanserar Riksförbundet frivilliga samhällsarbetare (RFS) Godmanspodden! I det alldeles första pilotavsnitt fokuserar man på temat delaktighet. Ställföreträdarutredningen och dess förslag bryts ner och man lyssnar in några gode mäns tankar om utredningen.

Visar 5 av 15 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: