Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
November

Inbjudan till föreläsning och mingel i Nacka stadshus - tisdagen den 5 december kl. 16.45 - 19.00

Arv och dödsbo - Kalle Larsson, förbundsjurist Sveriges Kommuner och Regioner. Frågor som kommer tas upp är bland annat vad som händer när din huvudman blir dödsbodelägare och vad behöver du göra och hur ska ett arv fördelas.

Jävsförhållanden – Jonas Flodström, överförmyndarhandläggare Överförmyndarenheten i Nacka kommun, kommer att gå igenom olika jävsituationer, reglerna runt jäv och åtgärder för att läka dessa.

Föreläsningarna pågår från kl. 16.45 – 18.15.

Efter föreläsningarna kommer det att bjudas på lättare förtäring med mingel för att träffa och utbyta erfarenheter med övriga deltagare.

Plats Nacka stadshus, Granitvägen 15, Nacka. Hitta till Nacka stadshus | Nacka kommun Kommer du med bil behöver du registrera dig för 2h fri parkering i automat respektive reception.

Anmälan senast den 30 november 2023. Länk till anmälan: Klicka här

Föreläsningen kommer även vara möjlig att se live på Teams (distans).

Under året arrangerar Överförmyndarenheten en serie med föreläsningar i syfte att ge er gode män/förvaltare ökade kunskaper i ert uppdrag samt ge er en möjlighet att få träffas och utbyta erfarenheter.

Om du är intresserad av att bli certifierad som god man/förvaltare, ska du ha deltagit på minst två av föreläsningarna och sedan göra ett kunskapstest. Mer information om hur certifieringen kommer gå till kommer senare. Du kan förstås delta på föreläsningarna utan att genomgå certifieringstest.

Med vänliga hälsningar

Överförmyndarenheten Nacka kommun

Nacka Värmdö Vaxholm i samverkan

Telefon 08-7189212

Telefontider mån-fre 10–12 samt mån-tor 13–15

WEBB www.nacka.se/godman

E-tjänst Provisum Ställföreträdare - Provisum Ställföreträdare

Sidan uppdaterades: