Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
April

Bonusfamiljen - så får du den att fungera

Välkommen på föräldraföreläsning med Moa Herngren 18 april i Nacka kyrka

Moa kommer prata om sin egen bonusresa och ger verktyg, råd, tips och tankar kring hur man kan förhålla sig till bonuslivet. Många utgår från att en bonusfamilj ska se ut och fungera som en kärnfamilj och blir förvånade och ibland besvikna när förväntningarna inte infrias. Så hur gör man då? Vad ska vi tänka på när vi flyttar ihop? Hur gör man när det inte fungerar med bonusbarnen? Hur hanterar vi svartsjuka och jobbiga ex? Och hur får vi två olika familjekulturer (och kärleken) att fungera under samma tak? Moa menar att även kärnfamiljen har mycket att lära av hur bonusfamiljen lever och fungerar. Med detta som grund kommer vi att få lyssna till en inspirerande föreläsning, oavsett i vilken familjekonstellation du lever.

Plats: Nacka kyrka
Tid: 18 april, klockan 19.00-20.30
Föreläsningen är kostnadsfri, ingen anmälan behövs.

Behöver du barnpassning? Parallellt med föreläsningarna erbjuds det aktiviteter för barn mellan 5-12 år. Barnen lämnas senast 18.45 på församlingshemmets nedre plan. Det serveras frukt under kvällen. Barnledare från församlingen står för verksamheten

Har du frågor eller vill veta mer om föräldraföreläsningarna?
Kontakta Tina Lundin, telefon 08-718 98 77
Här kan du läsa mer om föräldraföreläsningar.

MOA HERNGREN är författare och journalist. Hon har bland annat skrivit boken "Fältguide för Bonusfamiljen" som är en uppmuntrande och lösningsorienterad handbok för hur man lever med den nya familjen, vilken föreläsningen bygger på. Moa är även manusförfattare för TV och film och är medskapare till TV-serien "Bonusfamiljen" som visas i SVT. (Foto: Anna-Lena Ahlström)

Sidan uppdaterades: