Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

På Nacka.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder cookies. Läs mer om cookies

Nacka musikskola spelade för seniorer

Den 11–12 juni framförde Nacka musikskolas lärare balkong- och trädgårdsmusik vid 13 av Nackas seniorboenden. Initiativet kom från musiklärarna själva då de fått ställa om mycket annan verksamhet med tanke på Coronasituationen. Seniorerna fick lyssna på behörigt avstånd från sina balkonger eller uteplatser.

- Det finns ett stort behov av att möta publik nu när bland annat konserter blivit inställda eller genomförts med tomma publikplatser. Speciellt roligt var det att spela för den här gruppen som vi annars inte möter i undervisningen, säger Catharina Kronqvist Grunér som är verksamhetschef för Nacka musikskola.musik_seniorboend_fyrkant.jpg

Spelningarna uppskattades av seniorerna och vädret visade sig från sin bästa sida.

Sidan uppdaterades: