Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Nyheter från Sickla stadsutvecklingsprojekt

Här finns samlad information från stadsutvecklingsprojekt som planeras eller pågår i Sickla.

Bryggorna i Kyrkviken vann Stadsbyggnadsutmärkelsen 2022

Resultatet i årets omröstning var solklart - de populära bryggorna i Kyrkviken var det bästa som byggdes i Nacka förra året.

Bryggorna i Kyrkviken nominerade till Träskyddspriset

Bryggorna vid Kyrkviken är en av fem kandidater som har nominerats till det prestigefyllda träskyddspriset instiftat av Svenska Träskyddsföreningen. Prisets syfte är att lyfta fram exempel på hållbar och långlivad stadsutveckling i utemiljöer som kombinerar stil och användningen av trä.

Världens största trästad planeras i Sickla

Ett av världens mest hållbara och spektakulära stadsbyggnadsprojekt i trä planeras i Sickla. Atrium Ljungberg tar initiativ till Stockholm Wood City, världens största urbana stadsbyggnadsprojekt i trä. Projektet omfattar 250 000 kvadratmeter och ligger i de centrala delarna av Sickla.

Mat, dryck och fynd i fokus på Nobelberget marknad

I lördags den 27 maj samlades många på Marcusplatsen i Sickla för att delta i den årliga marknaden på Nobelberget. Evenemanget erbjöd en rad olika aktiviteter och attraktioner, inklusive loppis, mat och dryck samt design och hantverk.

7 våningar bakluckeloppis i Sickla

Har du inga planer för helgen? I så fall kan ett tips vara att gå på bakluckeloppis i det runda parkeringshuset vid Marcusplatsen i Sickla på lördag och söndag 22 och 23 april. Där kan du med lite tur hitta alltifrån det där albumet som gör skivsamlingen komplett till kaffeservisen du suktat efter.

Visar 5 av 47 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: