Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Nyheter från Sickla stadsutvecklingsprojekt

Här finns samlad information från stadsutvecklingsprojekt som planeras eller pågår i Sickla.

7 våningar bakluckeloppis i Sickla

Har du inga planer för helgen? I så fall kan ett tips vara att gå på bakluckeloppis i det runda parkeringshuset vid Marcusplatsen i Sickla på lördag och söndag 22 och 23 april. Där kan du med lite tur hitta alltifrån det där albumet som gör skivsamlingen komplett till kaffeservisen du suktat efter.

Få koll på Sicklaområdet - Nytt nyhetsbrev ute

Nacka genomgår en stor förvandling och utvecklas till en modern och livfull plats att bo och arbeta i. Sickla är ett av de mest spännande områdena, med nya bostäder, arbetsplatser, levande stadsgator, butiker och uteserveringar. En varierad arkitektur blandas med grönskande parker, innergårdar och torg.

Tvärbanans hållplats Sickla flyttar till Uddvägen

Stora förändringar för dig som reser med Tvärbanan. Den 6 februari flyttar Tvärbanans hållplats vid Sickla station tillfälligt till Uddvägen. Här kan du även byta mellan Tvärbanan och buss genom nya busshållplatserna, Sickla västra. Anledningen till flytten är att det pågår byggarbeten i området runt Sickla station.

Välkommen till öppet hus i Sickla 29 november

Stadsutvecklingen i Sickla pågår, utbyggnaden av tunnelbanans Blå linje fortsätter, arbetet på Värmdövägen går in i nästa fas, Sickla Bro och Finntorpsbron moderniseras och Saltsjöbanan utvecklas och anpassas för fler resande.

Sickla informationsbrev

Få koll på vad som händer i Sicklaområdet

Visar 5 av 43 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: