Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Juni

Gång- och cykelvägen vid Skvaltan stängs tillfälligt

I början av juli stängs gång- och cykelvägen som går förbi tunnelbanans arbetsområde vid Skvaltan. Gående och cyklister hänvisas istället till gångbron mellan Jarlaberg och Nacka Forum. En ny gångbro beräknas öppna i början av december 2020.

Gång- och cykelvägen som stängs ligger mellan Jarlaberg/Skönviksvägen och Skvaltans väg/ICA Maxi och går under Värmdöleden. Gående och cyklister hänvisas istället till gångbron mellan Jarlaberg och Nacka Forum (se tydligare karta).

I området vid Skvaltan byggs en arbetstunnel som behövs för tunnelbanans utbyggnad. Under avstängningen byggs en tillfällig gång- och cykelbro som behövs för att gående och cyklister ska kunna passera över tunnelbanans arbetsområde under resten av byggtiden.
Den nya gångbron beräknas öppan i början av december 2020.

Läs mer på Region Stockholms webbplats:
Arbeten vid Skvaltan
Blå linje till Nacka

Sidan uppdaterades: