Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Välkommen till öppet hus!

Vill du veta mer om utbyggnaden av tunnelbanan? Har du frågor om hur du kan påverkas? Har du funderingar kring stadsutvecklingen i Centrala Nacka eller om trafiken i Nacka? Region Stockholm bjuder in till öppet hus i Nacka Forum onsdag den 26 oktober klockan 16–19. På plats är även vi från Nacka kommun.

Öppet hus i Nackarummet

Det märks när Region Stockholm bygger stationer och spränger ut spårtunnlar för tunnelbanan till Nacka. Vill du veta mer eller har frågor Region Stockholm bjuder in till öppet hus i Nackarummet i Nacka Forum.

På plats är även vi från Nacka kommun för att berätta om och svara på frågor om stadsutvecklingen i Centrala Nacka och om trafiken i Nacka.

När och var?

När? Onsdag 26 oktober klockan 16–19
Var? Nackarummet i Nacka Forum plan 1, bredvid Nacka te- och kaffehandel
Hur? Ta med dig frågor och funderingar så besvarar vi dem på plats.

Varmt välkomna!

Naturbana Centrala Nacka

Det syns och märks att nya naturbana stadsdelen Centrala Nacka är inne i ett starkt utvecklingsskede. Utbyggnaden av nya tunnelbanan pågår samtidigt som stadsdelen utvecklas för framtiden genom att ge plats för fler bostäder, arbetsplatser och mötesplatser. Här utvecklas platser där människor, företag och idéer trivs och ges förutsättningar att växa och resa hållbart.

Nackarummet ─ en utställning om Nacka stad och den nya tunnelbanan.

Utställningen ligger i Nacka Forum och är en plats där du kan få veta mer om vad som planeras och byggs i Nacka stad, nu och de kommande åren. Läs mer: Stadsutveckling och trafik i Nacka

Bild som visar Nackarummet i Nacka ForumBild som visar Nackarummet i Nacka Forum

Sidan uppdaterades: