Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Inflyttning på toppen av Nobelberget

Just nu pågår inflyttning i Nobelbergets tredje kvarter.

På toppen av Nobelberget växer ett trivsamt område fram, med bostäder, arbetsplatser, service och trivsamma mötesplatser. Kvarteret består av tre hus med lägenheter i alla storlekar, allt från ettor för singelhushållet till femmor för storfamiljen. Läs mer om kvarteret på Atrium Ljungbergs hemsida. Vi hälsar alla nyinflyttade hjärtligt välkomna till Sickla och hoppas att ni ska trivas.

Interiör från visningslägenheten på NobelbergetInteriörbild från visningslägenheten.

Sicklas knutpunkt

Bara ett stenkast från Nobelberget pågår utbyggnaden av Sicklas största knutpunkt för kollektivtrafik för fullt. Här, vid Sickla station, sammanstrålar den framtida tunnelbanan med Tvärbanan och Saltsjöbanan. När allt är på plats och tunnelbanan börjat rulla kommer det vara ännu smidigare att ta sig fram - oavset vart eller hur man vill resa.

Sidan uppdaterades: