Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Nattarbete på Gamla Värmdövägen

I natt måste vi utföra oplanerat vägarbete vid Gamla Värmdövägen i anslutning till korsningen vid Värmdövägen på grund av en upptäckt vattenläcka som orsakat hålrum i marken. Arbetet förväntas tyvärr bli högljutt.

Orsaken till den sena informationen är att vi idag haft mättekniker på plats som genomfört markundersökningar för att undersöka en tidigare vattenläcka. Tyvärr har undersökningen visat att läckan har skapat hålrum i marken, vilket kräver omedelbara åtgärder. Vi har därför beslutat att stänga av området och inleda arbetet omedelbart.

Under natten kommer vi att flytta korsningen/infarten några meter österut och täppa igen det drabbade hålrummet. För att komma åt hålrummet behöver vi såga upp asfalten och ta bort tjälen från marken, vilket tyvärr kommer att medföra höga ljudnivåer.

Vi ber om ursäkt för eventuella olägenheter detta kan medföra men arbetet är nödvändigt då hålrummet kan orsaka att vägen kollapsar och bildar ett slukhål. Vi hoppas kunna lösa problemet under natten och morgondagen på dagtid. Tack för ert tålamod och förståelse.

Sidan uppdaterades: