Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Renovering av vägbro på Storholmsvägen

Under vecka 17 startar arbetet med att renovera vägbron på Storholmsvägen i Orminge. Gång- och cykelvägen under bron kommer att vara öppen för trafik under arbetet. Trottoaren på bron kommer att stängas av och gångtrafik ledas om. Busshållplatserna i båda riktningarna kommer att flyttas västerut under tiden arbetet pågår. Arbetet beräknas vara klart 30 juni.

Vad ska göras?

Renovering av vägbron på Storholmsvägen i Orminge. Gång- och cykelvägen under bron kommer vara öppen för trafik under arbetet. Trottoaren på bron kommer stängas av och gångtrafiken ledas om. Följ skyltning på plats.

Arbetet är en del av reinvesteringsprogrammet för konstruktionsbyggnader 2024

Varför utförs arbetet?

Bron ska återställas till ursprungligt skick.

När?

Arbetet beräknas starta under vecka 17 och vara klart 30 juni.

Påverkan under entreprenaden

Gång- och cykelvägen kommer vara öppen för trafik under arbetet. Trottoaren på bron kommer stängas av och gångrafiken ledas om. Busshållplatser i båda riktningarna kommer flyttas västerut under arbetena. Följ skyltning på plats.

Kontakt för frågor

Byggledning; Johan Karlsson, byggledare på InfraKonsult.
Mobil: 0735-14 67 01

Johan Ramstedt, förvaltare byggnadsverk, enheten offentlig utemiljö på Nacka kommun. Mobil: 070-431 80 66

Allblästring Entreprenad Sverige AB: Björn Viderberg. Mobil: 070 – 771 22 49

Sidan uppdaterades: