Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Nattarbete på Augustendalsvägen 18-19 september

Under natten kommer återställning av schaktarbeten på Augustendalsvägen och inkoppling av vattenledning på parkeringsytan vid mässan att genomföras.

Vibrerande packmaskiner kan komma att bullra något under kvällen och natten. Flaggvakter finns på plats för att dirigera trafiken eftersom endast ett körfält är öppet under nattarbetet.

Nattarbete Augustendalsvägen artikelbild.pngBilden visar var arbetsområdet och den tillfälliga busshållsplatsen kommer vara i Augustendal.

Tider för arbetet

Nattarbetet pågår från måndag 18 september klockan 20.00 till tisdag 19 september klockan 03.00.

OBS! Allt vatten kommer vara avstängt mellan klockan 22.00-03:00 vid arbete med inkoppling av vattenledning. Vattnet slås på tidigare om arbetet går snabbare än planerat.

Påverkan på trafiken

Busstrafiken: Flaggvakter kommer finnas på plats för att dirigera bussarna till den tillfälliga busshållplatsen i Nacka Strand mellan klockan 22.00 – 00.00. Efter klockan 00.00 trafikeras ordinarie busshållplatser.

Arbetet genomförs under natten för att påverka trafiken så lite som möjligt och för att minska risken för olyckar när många rör sig i området under dagtid.

Sidan uppdaterades: