Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Renovering av biblioteket i Fisksätra

Den 20 augusti stänger biblioteket i Fisksätra för renovering. Renoveringen är en del i en större upprustning som Stena fastigheter gör i Fisksätra centrum. Men redan den 1 september öppnas ett tillfälligt bibliotek mitt i centrum.

I det tillfälliga biblioteket finns möjlighet att låna böcker, tidskrifter, använda dator, skriva ut och få hjälp med kommunala frågor såsom skolval och ansöka om förskoleplats.

Under tiden renoveringen pågår kommer en del av bibliotekets aktiviteter som till exempel läxhjälp, advokatjour och bokcirkel att vara tillgängliga i andra lokaler i Fisksätra och genomföras i samarbete med Folkets Hus och Darra aktivitetscenter. Platsen anges i kalendariet på webben.

Du som har beställt böcker kan hämta dem i Nacka forums bibliotek mellan den 15 augusti och den 5 september. Det syns i din avisering på sms eller mejl var du kan hämta dina beställda böcker.

Fisksätras böcker kommer inte att vara sökbara i katalogen på webben under renoveringen. Det kommer att finnas ett mindre utbud i det tillfälliga biblioteket och du är välkommen in för att se vad som finns tillgängligt. Böcker från de andra fem biblioteken i kommunen kan fortfarande beställas och hämtas i Fisksätra.

Renoveringen beräknas ta cirka fyra månader. Här hittar du bibliotekets öppettider.

Sidan uppdaterades: