Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Just nu kan det vara svårt att nå oss per epost, kontakta gärna kommunen via 087188000 eller vår chatt

Den 29/6 klockan 19:00-20:30 pågår underhållsarbeten på Nackas inloggningsplattform. Det kommer under denna tid göra så att inloggningen till många av våra e-tjänster inte fungerar.

Uppleva & göra

Nyheter om kultur, idrott och fritid

Nackas bibliotek ska stärkas genom medel från Kulturrådet

Nacka kommun tilldelas 300 000 kr från Kulturrådet för att utveckla biblioteken. Pengarna ska användas för att öka biblioteksmedarbetarnas digitala kompetens och att öka tillgängligheten till biblioteksverksamheten.

Öppen fotbollsverksamhet för barn och unga på flykt

Nu har sommarlovet börjat för många och det finns massor att göra för barn och unga i Nacka. En helt ny aktivitet är öppen fotbollsverksamhet som vänder sig barn och unga på flykt. Det är Boo FF som är arrangör och träningarna leds av två ukrainska spelare från damlaget tillsammans med en ungdomstränare.

Kreativa seniorer och unga prisas av kulturnämnden

Engagemang, begåvning och förmåga att sprida god stämning, det är egenskaper som mottagarna av Ung kultur besitter. Igår utsågs nya stipendiater av kulturnämnden i Nacka, som också fattade beslut om Årets föreningsskapande kulturevenemang, som i år tilldelas SPF Seniorerna Boo. Föreningen hyllas för sitt imponerande sätt att skapa förutsättningar för sina medlemmar att delta i programverksamhet under pandemin.

Klart med årets förening, årets förebild och årets unga ledare

Älta scoutkår är årets förening, fotbollstränaren Erik Dahlberg är årets förebild och Tilde Jansson som är engagerad i tre föreningar har utsetts till årets unga ledare. Det beslutet har fattats av fritidsnämnden i Nacka, som delar ut årets utmärkelser vid en prisutdelning den 15 juni.

Kulturrådet har beviljat 1,6 miljoner till Nackas kulturskolor

Nacka kommun har tilldelats drygt 1,6 miljoner kronor av Kulturrådet för att utveckla kommunens kulturskolor. Bidraget innebär att fyra utvecklingsprojekt kommer att genomföras under drygt ett år. Projekten som inleds redan i sommar kommer att genomföras vid Musikstil Academy, Nacka musikskola, Orkesterskolan Omnibus och Öppna kulturskolan vid Darra Musik & Dans.

Visar 5 av 362 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: