Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Uppleva & göra

Nyheter om kultur, idrott och fritid

Nu drar projektet Hela Nacka dansar i gång

Välkommen att delta på första tillfället av KOKO kommunkoreograf i Nacka nu på lördag 24 februari i Boo Folkets hus. Det blir en härlig kväll i dansens tecken där du får ta del av danskompaniets föreställning och vara med och dansa själv. Projektet kommer att pågå hela 2024.

Tio projekt kommer att berika Nackas kulturliv under 2024

Kulturnämnden har nu beslutat att ge pengar till tio aktörer som kommer att bidra till kulturlivet för alla Nackabor i olika kulturella genrer. Det blir bland annat föreställningar av olika kulturella inriktningar, en filmfestival, lovaktiviteter och familjeevenemang.

Vem tycker du driver Nackas föreningsliv framåt?

Det har blivit dags att nominera eldsjälar och föreningar till årets föreningsutmärkelser inom idrott och fritid. Med varje utmärkelse följer ett stipendium om 10 000 kronor. Nominera din favorit senast den 1 mars.

Gratis danskurser för barn och unga med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar

Nu finns möjlighet för barn och unga mellan 8 och 20 år med NPF-diagnos i Nacka att kostnadsfritt komma och dansa tillsammans med kulturskolan Danshuset. Det blir kravlös dans i mindre grupper med fokus på rörelse och dansglädje.

Vill du åka på kollo i sommar?

Den 13 februari klockan 10.00 öppnar ansökan till kollo sommaren 2024. Att åka på kollo innebär att du får åka från Nacka och ut i skärgården, träffa nya kompisar, uppleva spännande saker och framför allt att ha det otroligt kul!

Visar 5 av 341 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: