Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Uppleva & göra

Nyheter om kultur, idrott och fritid

Välkommen att anmäla dig som försäljare på Adventsdagen i Nyckelviken

Den 27 november ordnas Adventsdagen i Nyckelviken mellan klockan 11 och 15. Har du något du vill sälja som passar på en julmarknad? Anmäl dig senast den 14 oktober. Vi har plats för cirka 15 försäljare. Om fler anmäler sig tilldelar vi platserna genom lottning.

Funki Skate – paraskridskoåkning för barn med funktionsvariation

Nu finns det nya möjligheter för barn med funktionsvariation att åka skridskor i Älta ishall – antingen i specialutrustningen NoFall eller tillsammans med ledare.

Nya avgifter för att boka idrottsanläggningar

Den 1 januari 2023 införs nya taxor och avgifter för Nacka kommuns lokaler och anläggningar för idrotts- och fritidsverksamhet. Beslutet som grundar sig i en översyn som har genomförts under hösten har även resulterat i en helt ny indelning av kunder. Taxorna för barn- och ungdomsverksamhet kommer inte att höjas.

Sök projektstöd för att utveckla kulturskolan för funktionsvarierade barn och unga

Är du en av våra anordnare inom kulturskolan? Nu är det möjligt att söka projektstöd för att utveckla kulturskolan för funktionsvarierade barn och unga. Stödet kan sökas fram till den 30 oktober.

Kulturhuset Dieselverkstaden bjuder in till 20 års-jubileum

Närmare 1,2 miljoner besökare om året. Kulturhuset Dieselverkstaden är ett populärt besöksmål som lördag 17 september firar 20 år med aktiviteter och underhållning för alla åldrar. Dessutom vernissage för nya utställningen Fakulteten, med invigning av Richard Herrey, kulturnämndens ordförande i Nacka.

Visar 5 av 271 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: