Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Uppleva & göra

Nyheter om kultur, idrott och fritid

Säsongstart för Friska Nacka 2024

Nu är årets karta med 51 besöksstolpar här som ger dig möjlighet att upptäcka Nackas natur- och kulturområden samtidigt som du får motion. Du som deltagare har dessutom chansen att vinna fina priser. Bakom Friska Nacka finns Järla IF Orientering med stöd av Nacka kommun.

Snart är den klar - Fisksätra Multihall

Just nu är det fullt fokus på invändiga arbeten i Fisksätra multihall. Det stora glastaket är på plats – ett härligt ljusinsläpp till mitten av byggnaden och utsikt till naturen som omger hallen.

Svindersvik blir ett byggnadsminne

Idag förklarade Länsstyrelsen det välbevarade sommarnöjet i Svindersvik som ett byggnadsminne. Det innebär att platsen och byggnaderna nu skyddas enligt kulturmiljölagen för att även framtidens Nackabor ska kunna ta del av kulturarvet mitt i det moderna Nacka.

Nackas fritidsgårdar uppmärksammas för sina prestationer

Under nämndsammanträdet uppmärksammades kommunens sju fritidsgårdar när verksamheterna följdes upp. Alla fritidsgårdar kommer att belönas i olika grad utifrån deras prestationer under 2023. De tre fritidsgårdar som hade nått målen för prestationsersättningen i högst grad var Saltsjöbadens, Tvåans och Ältas fritidsgård.

Välkommen att hälsa på gullegrisarna och de andra djuren i Nyckelviken

Nu är Nyckelvikens små gullegrisar ute i sin hage om dagarna och hälsar välkomna att hälsa på tillsammans med sina grannar hästarna, korna, kycklingarna, kaninerna och fåren i vårvädret. Nyckelviken är ett kombinerat frilufts- och kulturområde med möjligheter till aktiviteter och rekreation i naturen för alla.

Visar 5 av 339 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: