Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Uppleva & göra

Nyheter om kultur, idrott och fritid

Nya Coronarestriktioner från och med 12 januari

Alla kultur- och fritidsaktiviteter ska ske på ett smittsäkert sätt och alla anordnare behöver anpassa sina aktiviteter till de nya restriktionerna.

Forumbibliotekens novelltävling är avgjord

Vinnare blev Tomb Svalborgs berättelse Två kajor ovanför Skönviksvägen. Berättelsen är en finstämd och träffsäker skildring av två kajor och den lilla människan i det expanderande Nacka.

Nu är det dags att söka stipendiet Ung kultur

Ung kultur är ett stipendium för dig som är 16-25 år och som har ambitioner inom konst-och kulturområdet. Du kan söka stipendiet för fördjupning inom konst, musik, litteratur, teater, foto, film, video, dans, konsthantverk, kulturmiljö och hembygdsvård. Stipendiesumman är 100 000 kronor och kan fördelas på flera stipendiater.

Vardagen i Fisksätra - fotoutställning på Fisksätra bibliotek

Tidigare i höst utlystes en fototävling för dem som bor eller arbetar i Fisksätra. Totalt har 445 fotografier skickats in. Du kan se ett urval av de inkomna bidragen i en utställning som visas på Fisksätra bibliotek mellan 3 december och 31 december 2021.

Nacka kommun hyr in två nya sporthallar

Nu finns det två nya sporthallar som föreningslivet kan boka på helger och kvällar. Det är sporthallen vid Ebba Braheskolan på Kvarnholmen och Jensens grundskola i Sickla. Häng med på en titt!

Visar 5 av 349 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: