Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Uppleva & göra

Nyheter om kultur, idrott och fritid

Nytt konstgräs och två nya bokningsbara fotbollsplaner

Under sommaren kommer Nacka kommun rusta upp Boovallen 2 och Myrsjö IP som får nytt konstgräs samt Hedvigslund och Eknäs som omvandlas från grusplaner till konstgräsplaner.

Ung Nackakonst på Rosendal Garden Party

Var du en av besökarna under årets upplaga av Rosendal Garden Party i helgen? Då kanske du hann njuta av några av verken från utställningen ”Vi är framtiden” som visades på plats under helgens festival.

Ny modern idrottsanläggning i Nacka

Nackas idrottsföreningar får tillgång till en ny och modern idrottshall när Nacka kommun skriver avtal med Campus Nacka Strand om Campushallarna Nacka Strand. Campushallarna kommer att vara en av Nackas största och bäst utrustade idrottsanläggningar för skol- och föreningsidrott och finns tillgänglig för Nackas idrottsföreningar att boka från den 15 augusti 2024.

Årets utmärkelser för starka insatser inom Nackas föreningsliv

Hellas friidrottsklubb tilldelades Årets förening, Stevan Skrobic tilldelades Årets förebild och Matilda Piotrowski tilldelades Årets unga ledare. Det beslutet har fattats av fritidsnämnden i Nacka, som delade ut årets utmärkelser den 12 juni.

Sporthallar används som vallokaler under EU-valet

I samband med EU-valet kommer sporthallar användas som vallokaler och håller därmed tillfälligt stängt för ordinarie verksamhet.

Visar 5 av 345 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: