Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Uppleva & göra

Nyheter om kultur, idrott och fritid

Första frukostminglet för föreningslivet i Nacka

Nu har kultur- och fritidsenhetens frukostmingel för föreningslivet i Nacka dragit i gång igen efter ett långt uppehåll med anledning av pandemiåren. Tidigt i dag samlades deltagare från olika föreningar för att tillsammans mingla med fritidsnämndens ordförande och förste vice ordförande samt tjänstepersoner från kultur- och fritidsenheten.

Nu är anmälan till sommarens dagläger öppen

Träffa nya kompisar, bada, idrotta, skapa, grilla, spela spel och en hel del annat på dagläger i sommar, för dig som går i trean upp till sexan. Nu är anmälan till Nackas två populära dagläger i Velamsund och Älta öppen.

Det är dags att lyfta goda exempel i Nackas kulturliv

Nu är nomineringsperioden för årets kulturutmärkelser öppen. Nominera din favorit senast den 13 april. Med varje utmärkelse följer ett stipendium om 15 000 kronor.

Nya Fisksätra bibliotek har invigts

Nu har bibliotekets nyrenoverade lokaler invigts. Monica Brohede Tellström (L), kulturnämndens ordförande, fick äran att klippa bandet till härlig vårsång av barn från förskolan Gläntan.

Vill du vara med och bidra till Nackas kulturliv?

Nu finns möjlighet att söka stöd för genomförande av kulturprojekt som är nyskapande, håller hög konstnärlig nivå och utvecklar Nacka som kulturkommun.

Visar 5 av 303 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: