Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Uppleva & göra

Nyheter om kultur, idrott och fritid

Årets utmärkelser för starka insatser inom Nackas föreningsliv

Hellas friidrottsklubb tilldelades Årets förening, Stevan Skrobic tilldelades Årets förebild och Matilda Piotrowski tilldelades Årets unga ledare. Det beslutet har fattats av fritidsnämnden i Nacka, som delade ut årets utmärkelser den 12 juni.

Sporthallar används som vallokaler under EU-valet

I samband med EU-valet kommer sporthallar användas som vallokaler och håller därmed tillfälligt stängt för ordinarie verksamhet.

Några få platser kvar till sommarens kolloläger

Har du barn i årskurs 4-6 som vill gå på kollo i sommar? Passa på, det finns fortfarande några platser kvar.

Nya initiativ och kreativitet uppmärksammas av kulturnämnden

Engagemang, musikaliska färdigheter och kreativitet är några av de kunskaper och egenskaper som mottagarna av stipendiet Ung Kultur och kulturnämndens utmärkelser prisas för 2024. I dagarna utsågs nya stipendiater till stipendiet Ung Kultur och mottagare av kulturnämndens utmärkelser i Nacka. I år tilldelas stipendier till hela nio unga nackabor och två utmärkelser som går till syskonen Kajsa och Olle Nymans kulturstiftelse samt Älta kulturförening för ungdomsinitiativet Escape Älta.

Årets vårsalongare: 13-åriga Isabelle Thorngren

De känslofulla konstverken skapade av pärlplattor intresserade många besökare redan första dagen av årets Vårsalong i Dieselverkstaden. Under vernissagen utsågs Isabelle Thorngren till ”Årets vårsalongare” för sitt verk Realistiskt hjärta nummer 12. Utställningen visas mellan den 8 och 21 maj.

Visar 5 av 342 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: