Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Uppleva & göra

Nyheter om kultur, idrott och fritid

Föreningsaktiva eldsjälar får utmärkelser för sina insatser

Twister Cheer Elite tilldelas årets förening, baskettränaren Oscar Hammar tilldelas årets förebild och tränarteamet bakom Fisksätra IF:s flickor födda 2012–2013 tilldelas årets unga ledare. Det beslutet har fattats av fritidsnämnden i Nacka, som delar ut årets utmärkelser den 14 juni.

Kulturnämnden uppmärksammar aktiva inom Nackas kulturliv

Fem Nackaungdomar med stor potential inom sina respektive kulturområden prisas av kulturnämnden för sina insatser och framtida ambitioner genom stipendiet Ung kultur. Nacka radios Sture Djupenström tilldelas Årets eldsjäl inom kulturområdet och arrangörerna bakom Ältas midsommarfirande tilldelas Årets föreningsarrangerade kulturevenemang.

Nya projekt får pengar för att berika Nackas kulturliv

Nu har kulturnämnden i andra omgången av Stora projektstödet beslutat att ge åtta aktörer pengar för projekt som kommer att utveckla Nacka som kulturkommun. Det blir bland annat mer dans, kulturevenemang för barn och unga, en fotoföreställning och ett dagläger med lajv.

Fritidsmässa för dig med funktionsnedsättning

Lördag 27 maj förvandlas Myrsjö IP i Orminge till en stor fritidsmässa för dig med funktionsnedsättning. Det blir en heldag med spännande prova-på-aktiviteter, innebandyturnering, pysselstund och disco. Mässan är gratis och öppen för alla.

Projekt möjliggör uppkopplat föreningsliv

Bor du i Nacka och är med i en förening? Då är du i gott sällskap. I Nackas många föreningar samlas vi för att idrotta, spela instrument, sjunga i kör, spela teater och mycket annat. Föreningslivet är en viktig del av Nacka och nu startar kommunen ett projekt för att underlätta för föreningarna.

Visar 5 av 316 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: