Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Det går inte att signera en Abou e-tjänst på mobilen med BankID/Mobilt BankID Felsökning pågår.

Läs mer...

Nu är anmälan till årets dagläger öppen

Träffa nya kompisar, bada, idrotta, skapa, grilla, spela spel och en hel del annat på dagläger i sommar, för dig som går i trean upp till sexan. Nu är anmälan till Nackas två populära dagläger i Velamsund och Älta öppen.

Bor du i Nacka och går i skolans årskurs tre till sex kan du anmäla dig till årets dagläger. På dagläger får man varje vardag under en vecka hänga med nya kompisar och tillsammans med ledare hitta på massor med roliga aktiviteter. Dagläger pågår mellan klockan 09.00-15.30 utomhus i två av Nackas fina utemiljöer. Lägret leds av fritidsledare från Nackas kommunala fritidsgårdar som har många års erfarenhet av pedagogiskt arbete.

Ansök om plats redan idag

Våra dagläger har begränsat antal platser och de brukar vara populära. Passa på att anmäla dig så fort som möjligt för att få tag på en plats!

Läs mer om dagläger sommaren 2024 här

Sidan uppdaterades: