Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Uppdatering av bygglovenhetens e-tjänster. 25 maj klockan 11.30 till och med 30 maj går det inte att använda bygglovenhetens e-tjänster på grund av en uppdatering.

Nyheter om natur, parker och sjöar

Här samlas nyheterna om rubrikens ämnen. Du kan följa dem via ditt eget flöde på nacka.se eller som e-post.

Hebbe lockar till lek i Nyckelviken

Nya lekhuset Hebbe bjuder in barn i alla åldrar till lek med välkända vardagsmiljöer från nu och förr. Välkommen att jobba på kontoret, elda i kaminen, laga mat och tvätta kläder, eller kanske bara sjunka ner en stund framför tv:n och titta på en spännande direktsändning.

Dags för invigning av Rensättra naturreservat

Rensättra naturreservat invigs söndagen den 8 maj mellan klockan 11 och 14. Ta med hela familjen och upptäck Nackas femtonde naturreservat! Vi bjuder på tal, kaffe, grillad korv, och flera familjevänliga aktiviteter. Vi träffas vid Margretebergsvägens slut.

Här kan du fira Valborg i Nacka

På lördag den 30 april är det dags att välkomna våren med traditionsenlig valborgseld och sång. Kommunens firande sker som vanligt i Nyckelviken, men det finns många fler platser runt om i kommunen där du kan fira Valborg.

Sista chansen att vara med på årets naturstädning

Vårens naturstädning har lockat många att anmäla sig, men det finns några områden kvar att boka. I dag öppnar anmälan för de sista områdena i Boo och Saltsjöbaden.

Så blir promenaderna trevligare för dig och din hund

När dagarna blir längre och våren närmar sig är det härligt att ge sig ut på långpromenad med hunden. Men du tänker väl på att alltid använda koppel och att plocka upp efter hunden?

Visar 5 av 141 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: