Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Bygga, bo & miljö

Nyheter om boende och miljö

Här samlas nyheterna som publiceras på startsidan för Boende & miljö. Via "Följ nyheterna" kan du få dem listade i ditt eget nyhetsflöde på nacka.se eller få dem som e-post.

Nacka klättrar stadigt uppåt – näst bästa avfallskommun i länet

Vi är stolta och glada att meddela att Nacka har nått en hedrande andraplats i länet i Avfall Sveriges årliga ranking av landets avfallskommuner. På riksnivå har vi klättrat till plats 37, och vi finns även bland de 17% mest kostnadseffektiva kommunala avfallsorganisationerna. Framgången kan tillskrivas våra avfallsförebyggande åtgärder, minskade avfallsmängder och nöjda kunder.

Klarare och renare vatten i Bagarsjön

Bagarsjön i Nacka har länge lidit av höga halter av fosfor, vilket har lett till övergödning och syrebrist i sjön. För att åtgärda detta problem genomför Nacka kommun en fosforfällning under juni 2024.

Över hundra idéer till ett smartare Nacka

Hur kan vi använda ny teknik för att skapa ett smartare Nacka? Omkring 50 personer deltog i vår workshop Smart Stad i Nacka gymnasium för att dela med sig av goda idéer.

Mobil KLC Maxi kommer till Tollare och Kvarnholmen i helgen

Helgen 1-2 juni kommer Mobil KLC Maxi till Tollare och Kvarnholmen. Här kan du lämna material till återbruk eller återvinning och fynda prylar, leksaker, kläder och böcker gratis i vår fyndhörna. Välkommen!

Bra bemötande A & O vid kretsloppscentralen

Varje år besöker ca 220 000 personer kretsloppscentralerna i Boo, Östervik och Älta. Därför är det viktigt att alla besökare får ett bra bemötande och god service när de kommer dit med sitt material. Nacka vatten och avfall jobbar aktivt med kundbemötande och all personal som arbetar på kretsloppscentralerna utbildas i kundbemötande.

Visar 5 av 195 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: