Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Det går inte att signera en Abou e-tjänst på mobilen med BankID/Mobilt BankID Felsökning pågår.

Läs mer...
Bygga, bo & miljö

Nyheter om boende och miljö

Här samlas nyheterna som publiceras på startsidan för Boende & miljö. Via "Följ nyheterna" kan du få dem listade i ditt eget nyhetsflöde på nacka.se eller få dem som e-post.

Nacka vatten och avfall och Beijer Byggmaterial ingår cirkulärt samarbete runt byggåterbruk

Nacka vatten och avfall arbetar varje dag för att främja en ökad återanvändning och återvinning av avfall. Tillsammans med Beijer Byggmaterial har ett lyckat pilotprojekt genomförts, vilket nu övergår till att bli ett fast inslag. Målet är att ännu mer byggmaterial ska återanvändas.

Smart Stad Nacka – välkommen till workshop den 29 maj

Nu drar Smart Stad Nacka i gång. Smart Stad Nacka är ett initiativ där vi genom hållbara metoder förbättrar stadsutvecklingen i Nacka för att erbjuda Nackaborna bättre tjänster genom smarta system för energi, avfallshantering, vatten, hälsa och transporter.

Nacka kommun arbetar emot en etablering av stenkross i Gungviken

Skanska har anmält att de vill starta en verksamhet med stenkrossning inom området Gungviken. En enig miljö- och stadsbyggnadsnämnd med samtliga partier i Nacka kommun har tagit ställning emot krossen, och har nu tagit ärendet upp till Mark- och miljööverdomstolen.

Mobil kretsloppscentral kommer till Östra Finnboda 4-5 maj

Helgen 4-5 maj kommer Mobil KLC Maxi till Östra Finnboda. Här kan du lämna material till återbruk eller återvinning och fynda prylar, leksaker, kläder och böcker gratis i vår fyndhörna. Välkommen!

Rekordstort engagemang i årets skräpplockardagar

Denna vecka, vecka 17, är det full aktivitet i Nacka där över 8 300 barn och ungdomar deltar i Håll Sverige Rents Skräpplockardagar, vilket är ett nytt rekord. Kampanjen, som är en viktig del i kampen mot nedskräpning, riktar sig framför allt till barn och ungdomar från förskolor, skolor och olika ungdomsföreningar.

Visar 5 av 194 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: