Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Bygga, bo & miljö

Nyheter om boende och miljö

Här samlas nyheterna som publiceras på startsidan för Boende & miljö. Via "Följ nyheterna" kan du få dem listade i ditt eget nyhetsflöde på nacka.se eller få dem som e-post.

Nacka på andra plats i Agenda 2030-rankning

I den årliga Agenda 2030-rankningen som Dagens Samhälle publicerar hamnar Nacka på plats två bland landets alla kommuner. Bland annat jämförs kommunernas arbete med jämställdhet, klimat och miljö, hälsa och samhällsutveckling. FN:s globala hållbarhetsmål är utgångspunkten i mätningen.

Besök Mobil KLC Maxi vid Nacka Forum i helgen

I helgen 23-24 september kommer vi till Nacka Forum med Mobil KLC Maxi. Här kan du lämna material till återbruk eller återvinning och fynda prylar, leksaker, kläder och böcker gratis i vår fyndhörna. Välkommen!

Besök den mobila kretsloppscentralen i helgen

I helgen den 9-10 september kommer den mobila kretsloppscentralen till dig. Här kan du lämna mindre mängder grovavfall, smått elavfall, återbruk, textil och farligt avfall. Välkommen!

Planerat nödutsläpp av avloppsvatten

Den 29 augusti påbörjar Nacka vatten och avfall ett underhållsarbete i Porsmossens pumpstation i Saltsjö-Boo. För att kunna genomföra arbetet behöver det göras ett kontrollerat nödutsläpp av avloppsvatten i Höggarnsfjärden utanför Kummelnäs. Under utsläppet och en period efter att arbetet avslutats bör man undvika bad i närheten av utsläppsplatsen.

Besök mobila kretsloppscentralen Maxi i helgen

I helgen 12–13 augusti kommer Mobil KLC Maxi till Orminge Centrum och Tollare kaj. Här kan du lämna material till återbruk eller återvinning och fynda prylar, leksaker och böcker gratis i vår fyndhörna. Välkommen!

Visar 5 av 182 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: