Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Bygga, bo & miljö

Nyheter om boende och miljö

Här samlas nyheterna som publiceras på startsidan för Boende & miljö. Via "Följ nyheterna" kan du få dem listade i ditt eget nyhetsflöde på nacka.se eller få dem som e-post.

Nacka vatten och avfall tar över ansvaret för Nackas återvinningsstationer

Från den 1 januari 2024 tar Nacka vatten och avfall över ansvaret för återvinningsstationerna i Nacka. Det görs för att skapa ett mer effektivt återvinningssystem och på så sätt bidra till Sveriges klimatmål.

Besök den mobila kretsloppscentralen i helgen

I helgen den 2-3 december kör vi årets sista tur med den mobila kretsloppscentralen. Här kan du lämna smått grovavfall och elavfall, återbruk, textil och farligt avfall. Välkommen!

Årets Cirkulativ - ett nytt pris inom cirkulär ekonomi

I Nacka tar vi betydande steg mot en hållbar utveckling. Genom ett samarbete mellan Nacka vatten och avfall, Företagarna Nacka Värmdö och Nacka kommun introduceras det prestigefyllda priset Årets Cirkulativ, ett nytt cirkulärt pris, för första gången på Nacka Företagarträff 2024.

Ett viktigt steg för renare och tystare transporter när Nacka bygger stad

Nacka kommun med samarbetspartners, tar ett viktigt steg för att minska klimatutsläppen genom att inkludera en el-schaktbil i byggandet av Nacka stad. El-schaktbilen är helt ny i sitt slag och har en batterikapacitet som klarar av en hel arbetsdag på en enda laddning.

Skydda dig mot Legionella-bakterien

Se till att temperaturen i varmvattenberedaren inte är för låg. I lägre temperaturer kan den hälsofarliga Legionella-bakterien växa och spridas.

Visar 5 av 187 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: