Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Bygga, bo & miljö

Nyheter om boende och miljö

Här samlas nyheterna som publiceras på startsidan för Boende & miljö. Via "Följ nyheterna" kan du få dem listade i ditt eget nyhetsflöde på nacka.se eller få dem som e-post.

Lyckad satsning på mobil kretsloppscentral rullar vidare

Till de mobila kretsloppscentralerna kan Nackabor utan bil lämna farligt avfall, mindre mängder grovavfall, elavfall, återbruk och textil. År 2022 utökades konceptet med Mobil KLC Maxi där man även kan fynda prylar, leksaker och böcker gratis i en fyndhörna. Utvärderingar visar att konceptet är uppskattat och nu utökas årets turlista.

Tänk på det här innan du använder fyrverkerier

För många går nyår och fyrverkerier hand i hand. Men det finns mycket att tänka på innan du använder fyrverkerier: ta reda på om du behöver tillstånd, var försiktig och visa hänsyn.

Barnen i fokus när miljöpriset 2022 delades ut

Årets miljöprisvinnare, Frida Berry Eklund och företaget Edyoutell, var på plats i Nackasalen under årets sista kommunfullmäktige. De uppmärksammas för sitt arbete med att inkludera barn och unga i samtalen om klimat- och hållbarhet.

En tidig julklapp - cirkulär hubb till Centrala Nacka

Den 15 december öppnar en cirkulär hubb i Nacka Forum. Denna hubb kommer bli en central mötesplats för att inspirera och engagera till hållbara val och visa hur livslängden för våra ägodelar kan förlängas.

Besök den mobila kretsloppscentralen i helgen

Helgen den 3-4 december kommer den mobila kretsloppscentralen till dig. Här kan du lämna mindre mängder grovavfall, smått elavfall, återbruk, textil och farligt avfall. Välkommen!

Visar 5 av 155 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: