Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Bygga, bo & miljö

Nyheter om boende och miljö

Här samlas nyheterna som publiceras på startsidan för Boende & miljö. Via "Följ nyheterna" kan du få dem listade i ditt eget nyhetsflöde på nacka.se eller få dem som e-post.

Årets Cirkulativ - ett nytt pris inom cirkulär ekonomi

I Nacka tar vi betydande steg mot en hållbar utveckling. Genom ett samarbete mellan Nacka vatten och avfall, Företagarna Nacka Värmdö och Nacka kommun introduceras det prestigefyllda priset Årets Cirkulativ, ett nytt cirkulärt pris, för första gången på Nacka Företagarträff 2024.

Ett viktigt steg för renare och tystare transporter när Nacka bygger stad

Nacka kommun med samarbetspartners, tar ett viktigt steg för att minska klimatutsläppen genom att inkludera en el-schaktbil i byggandet av Nacka stad. El-schaktbilen är helt ny i sitt slag och har en batterikapacitet som klarar av en hel arbetsdag på en enda laddning.

Skydda dig mot Legionella-bakterien

Se till att temperaturen i varmvattenberedaren inte är för låg. I lägre temperaturer kan den hälsofarliga Legionella-bakterien växa och spridas.

Nacka på andra plats i Agenda 2030-rankning

I den årliga Agenda 2030-rankningen som Dagens Samhälle publicerar hamnar Nacka på plats två bland landets alla kommuner. Bland annat jämförs kommunernas arbete med jämställdhet, klimat och miljö, hälsa och samhällsutveckling. FN:s globala hållbarhetsmål är utgångspunkten i mätningen.

Besök Mobil KLC Maxi vid Nacka Forum i helgen

I helgen 23-24 september kommer vi till Nacka Forum med Mobil KLC Maxi. Här kan du lämna material till återbruk eller återvinning och fynda prylar, leksaker, kläder och böcker gratis i vår fyndhörna. Välkommen!

Visar 5 av 185 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: