Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Juni

Sök höstens kurser till Nacka vuxenutbildning senast 4 september

Nacka kommun byter verksamhetssystem för ansökan till vuxenutbildningen. Om du planerar att söka sfi-kurser eller kurser på grundläggande eller gymnasial nivå behöver du göra det senast den 4 september.

Nacka kommun byter verksamhetssystem och stänger därför ansökan till Nacka24 söndagen den 4 september 2022. Det innebär att du som Nackabo som planerar att ansöka till en sfi-kurs eller en kurs på grundläggande eller gymnasial nivå som startar under tidsperioden september-december 2022 måste ha gjort/inkommit med din ansökan till samtliga aktuella kurser senast söndagen 4 september 2022.

Här ansöker du om kommunal vuxenutbildning senast den 4 september.

Om du är folkbokförd i en annan kommun

Du som är folkbokförd i en annan kommun än Nacka måste ha kommit in med en komplett ansökan till Nacka vuxenutbildning senast onsdagen 31 augusti 2022. Det innebär att din hemkommuns beslut ska finnas som originalhandling hos Nacka vuxenutbildning senast 31 augusti 2022. Notera att postgången kan ta tid.

Preliminärt öppnande för ansökan i nya verksamhetssystemet

  • Anmälan till sfi-kurser öppnar preliminärt igen i mitten av oktober 2022.
  • Ansökan till januari 2023 för kurser på grundläggande och gymnasial nivå öppnar preliminärt november 2022.

Tillgång till Nacka24 fram till vecka 38

Som elev har du tillgång till ditt konto i Nacka24 fram till vecka 38, men inga ändringar kommer kunna göras i Nacka24 efter att du lämnat in din ansökan och tagit del av beslutet.

Preliminär tidpunkt för när du som elev kommer få tillgång till ditt konto i det nya verksamhetssystemet är under vecka 41.

Har du frågor?

Välkommen att kontakta vuxenutbildningen@nacka.se

Sidan uppdaterades: