Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Lärlingsutbildning

Är du intresserad av en utbildning som ger dig en grundläggande yrkesutbildning och arbetslivserfarenhet? Då är lärlingsutbildning någonting för dig!

Lärlingsutbildning passar dig som vill lära dig ett yrke. Den största delen av utbildningen är på en arbetsplats där du har en handledare som stöttar dig. I utbildningen ingår också yrkesrelaterade studier som du kan genomföra på arbetsplatsen eller i skolan.

Utbildningens längd varierar mellan 20 och 80 veckor beroende på vad du, arbetsplatsen och skolan kommer överens om. Du får inte någon ersättning eller lön från arbetsgivaren, men du har rätt att söka studiemedel från CSN.

Vi erbjuder lärlingsutbildningar utifrån dina önskemål och näringslivets behov. Vi har ett nära samarbete med olika vuxenskolor inom flera yrkesområden. Om du önskar en lärlingsplats inom ett annat yrkesområde kan du kontakta Nackas karriärvägledare på telefonnummer 08-718 80 00, så kan vi tillsammans med Nackas vuxenskolor se vilka möjligheter det finns att erbjuda dig en lärlingsutbildning.

Hitta och jämför skolor
Här ansöker du om lärlingsutbildning

Sidan uppdaterades: