Nominera din kandidat till Årets Nackabo!

För 20:e året i rad är det åter dags att utse Årets Nackabo. Och du får vara med och nominera! Nomineringen pågår till och med den 4 november.

Tillgänglighetsutmärkelse 2018

Känner du någon eller några som bidragit till bättre tillgänglighet i Nacka? Välkommen att nominera till Nackas tillgänglighetsutmärkelse senast den 4 november.

Vad händer efter valet?

Nu är rösterna färdigräknade och kommunfullmäktiges 61 mandat fördelas mellan partierna utifrån valresultatet. Det som återstår är att räkna personröster.

Bli röstmottagare vid valet 2018

Den 9 september är det val till riksdag, landstingsfullmäktige och kommunfullmäktige. Du kan fortfarande anmäla ditt intresse att arbeta som röstmottagare under valdagen.

Välkommen att gå med Nacka kommun i pridetåget 2018

Vi träffas på Kungsholmstorg den 4 augusti klockan 12.30 och går tillsammans. I veckan hade vi skaparstuga inför paraden och ställde tre snabba frågor till Isa Wiman, stabchef för stab kompetensförsörjning och verksamhetschef för arbetsmarknadsverksamheten.

Brand vid Ryssviken

Branden som bröt ut på fredagseftermiddagen längs Värmdöleden i höjd med Vikdalen, är under kontroll. Räddningstjänsten har omringat branden och uppger att det inte föreligger någon spridningsrisk. Södertörns brandförsvarsförbund uppmanar dig att undvika att beträda det markområde som har brunnit.

Nacka är Årets superkommun

Goda skolresultat, en välutbildad befolkning, nya bostäder och tunnelbana på väg. Det är anledningen till att Nacka kommun utses till Årets superkommun i Dagens Samhälles granskning av landets kommuner.

Räddningstjänsten kommer på besök

I mars kommer Södertörns brandförsvarsförbund göra hembesök  i alla medlemskommuner. I Nacka är det boende på Mörtgatan och Forellgatan i Fisksätra som får besök. Syftet är att förhindra bränder och informera om hur man ska göra om olyckan är framme.