Torsdag den 14/11 kommer vi ha viss påverkan på Bygglovs e-tjänster. Planerat systemunderhåll pågår mellan 08.00-14.30.

Tillgänglighetsutmärkelse 2019

Känner du någon eller några som bidragit till bättre tillgänglighet i Nacka? Välkommen att nominera till Nackas tillgänglighetsutmärkelse senast den 25 november.

Ny tobakslag förbjuder rökning på nya platser

Den nya tobakslagen börjar gälla från 1 juli 2019. Så här skriver länsstyrelsen:

Här kan du förtidsrösta

Förtidsröstningen till EU-valet startade den 8 maj och pågår fram till valdagen 26 maj. Här hittar du Nackas lokaler för förtidsröstning.

Bli röstmottagare vid EU-valet 2019

OBSERVERA: Vi är för tillfället fullt bemannande men du är fortfarande välkommen att skicka in en intresseanmälan. Du får då en reservplats och vid eventuellt avhopp bli kontaktad av oss och erbjuden en placering som röstmottagare i det distrikt där det skett ett avhopp.

Vad händer de närmaste fyra åren?

Nu har kommunfullmäktige fastställt Mål och budget för 2019-2021. I Mål och budget kan du läsa om Nackas övergripande och strategiska mål, skattesats, nivåer på checkar, olika taxor och avgifter samt hur kommunens resurser ska fördelas.

Stadsutvecklingsdagen 2018: Inte bara snacka i Nacka, här gör vi – nu kör vi!

Vi står enade med en stabil politik, kompetens, resurser och kraft att bygga en nära och nyskapande stad i bästa läget. Men ni ska vara bäst på att bygga och vi på att vara kommun. Riktningen var tydlig när Nacka igår arrangerade stadsutvecklingsdagen 2018.