Bli röstmottagare vid EU-valet 2019

Den 26 maj är det val till Europaparlamentet och nu söker vi dig som vill arbeta som röstmottagare. Som röstmottagare medverkar du till att valet genomförs korrekt, tryggt och säkert.

Vad händer de närmaste fyra åren?

Nu har kommunfullmäktige fastställt Mål och budget för 2019-2021. I Mål och budget kan du läsa om Nackas övergripande och strategiska mål, skattesats, nivåer på checkar, olika taxor och avgifter samt hur kommunens resurser ska fördelas.

Stadsutvecklingsdagen 2018: Inte bara snacka i Nacka, här gör vi – nu kör vi!

Vi står enade med en stabil politik, kompetens, resurser och kraft att bygga en nära och nyskapande stad i bästa läget. Men ni ska vara bäst på att bygga och vi på att vara kommun. Riktningen var tydlig när Nacka igår arrangerade stadsutvecklingsdagen 2018.

Circle K och Nacka kommun når förlikning om Bergs oljehamn

Circle K och Nacka kommun har slutit en överenskommelse som säkrar såväl Nackas ambitioner att bygga stad som Circle K:s möjlighet att säkra Mälardalens försörjning av flytande drivmedel.

Rösta på Årets Nackabo!

För 20:e året i rad är det åter dags att utse Årets Nackabo. Röstningen pågår till och med den andra december.

Tillgänglighetsutmärkelse 2018

Känner du någon eller några som bidragit till bättre tillgänglighet i Nacka? Välkommen att nominera till Nackas tillgänglighetsutmärkelse senast den 4 november.

Vad händer efter valet?

Nu är rösterna färdigräknade och kommunfullmäktiges 61 mandat fördelas mellan partierna utifrån valresultatet. Det som återstår är att räkna personröster.

Bli röstmottagare vid valet 2018

Den 9 september är det val till riksdag, landstingsfullmäktige och kommunfullmäktige. Du kan fortfarande anmäla ditt intresse att arbeta som röstmottagare under valdagen.