Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Kommun & politik

Stark ekonomi trots konjunktur och inflation

På grund av konjunktur och inflation har kommunen sålt mindre mark, haft lägre intäkter från exploateringsmark och haft högre pensionskostnader. Med anledning av dessa jämförelsestörande poster visar bokslutet för januari-april ett sämre resultat än vad kommunfullmäktige budgeterat för. Trots detta visar nämnderna sammantaget ett överskott och att kommunens ekonomi är stark.

Europaparlamentsval 2024

Den 9 juni 2024 är det val till Europaparlamentet. Du kan förtidsrösta från och med den 22 maj 2024.

Nacka är en av finalisterna i Årets superkommun

Tillsammans med fyra andra storstadskommuner är Nacka nominerade till att bli Årets superkommun i kategorin Storstadskommuner. I Dagens samhälles rankning Årets superkommun är det statistiken som avgör vilka kommuner som har bäst utveckling historiskt och står bäst rustade inför framtiden.

Nacka visar sitt stöd till Ukraina

Den 24 februari är det två år sedan Ryssland invaderade Ukraina. Nacka kommun vill visa sin solidaritet med Ukraina och dess befolkning och uppmärksammar årsdagen genom att bland annat lysa upp fotbollstältet på Nacka IP och Svindersviksbron i blått och gult.

Välfärdsbrott på agendan i Nacka

Idag, 13 februari, medverkade Nacka kommun i ett webbinarium arrangerat av Brottsförebyggande rådet, BRÅ, kring hur kommuner och myndigheter arbetar kunskapsbaserat mot välfärdsbrott.

Visar 5 av 74 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: