Mål och budget 2021

I måndags den 16 november fattade kommunfullmäktige beslut om Nacka kommuns mål och budget 2021.

Rösta på Årets Nackabo 2020

Nu kan du rösta på Årets Nackabo 2020! Vem lägger du din röst på?

Förslag till ny renhållningsordning

Nu finns ett förslag till ny renhållningsordning för Nacka kommun, som omfattar en ny avfallsplan och reviderade avfallsföreskrifter. Samråd och utställning om förslaget pågår från 29 september till och med den 10 december.

Nominera Årets Nackabo 2020

För 22 året i rad arrangeras Årets Nackabo. Nominera din favorit senast den 18 oktober 2020

Stadsdirektör till Nacka kommun

Vill du skapa maximalt värde för dagens och morgondagens Nackabor?

Nacka är en av landets bästa kommuner att leva och bo i

Nacka hamnar på plats fyra i Sverige i när tidningen Fokus listar landets bästa kommuner att bo i. Nacka har sedan förra året klättrat från plats sex till fyra. Kommunen hamnar även i topp-tio i landet inom flera underkategorier.