Förslag till ny renhållningsordning

Nu finns ett förslag till ny renhållningsordning för Nacka kommun, som omfattar en ny avfallsplan och reviderade avfallsföreskrifter. Samråd och utställning om förslaget pågår från 29 september till och med den 10 december.

Nominera Årets Nackabo 2020

För 22 året i rad arrangeras Årets Nackabo. Nominera din favorit senast den 18 oktober 2020

Stadsdirektör till Nacka kommun

Vill du skapa maximalt värde för dagens och morgondagens Nackabor?

Nacka är en av landets bästa kommuner att leva och bo i

Nacka hamnar på plats fyra i Sverige i när tidningen Fokus listar landets bästa kommuner att bo i. Nacka har sedan förra året klättrat från plats sex till fyra. Kommunen hamnar även i topp-tio i landet inom flera underkategorier.

Amanda Terring Högdahl är Årets Nackabo 2019!

Motiveringen lyder : "Passionerad handbollstränare i Skuru HBK, som alltid finns där, både för sina spelare och sin älskade förening. "

Rösta nu på Årets Nackabo 2019

Årets 10 kandidater är äntligen här. Titta igenom listan, välj din favorit och lägg din röst redan nu. Omröstningen är öppen till och med 4 december klockan 23.59.

Tillgänglighetsutmärkelse 2019

Känner du någon eller några som bidragit till bättre tillgänglighet i Nacka? Välkommen att nominera till Nackas tillgänglighetsutmärkelse senast den 25 november.