Nacka är en av landets bästa kommuner att leva och bo i

Nacka hamnar på plats fyra i Sverige i när tidningen Fokus listar landets bästa kommuner att bo i. Nacka har sedan förra året klättrat från plats sex till fyra. Kommunen hamnar även i topp-tio i landet inom flera underkategorier.

Amanda Terring Högdahl är Årets Nackabo 2019!

Motiveringen lyder : "Passionerad handbollstränare i Skuru HBK, som alltid finns där, både för sina spelare och sin älskade förening. "

Rösta nu på Årets Nackabo 2019

Årets 10 kandidater är äntligen här. Titta igenom listan, välj din favorit och lägg din röst redan nu. Omröstningen är öppen till och med 4 december klockan 23.59.

Tillgänglighetsutmärkelse 2019

Känner du någon eller några som bidragit till bättre tillgänglighet i Nacka? Välkommen att nominera till Nackas tillgänglighetsutmärkelse senast den 25 november.

Ny tobakslag förbjuder rökning på nya platser

Den nya tobakslagen börjar gälla från 1 juli 2019. Så här skriver länsstyrelsen:

Vad händer de närmaste fyra åren?

Nu har kommunfullmäktige fastställt Mål och budget för 2019-2021. I Mål och budget kan du läsa om Nackas övergripande och strategiska mål, skattesats, nivåer på checkar, olika taxor och avgifter samt hur kommunens resurser ska fördelas.

Stadsutvecklingsdagen 2018: Inte bara snacka i Nacka, här gör vi – nu kör vi!

Vi står enade med en stabil politik, kompetens, resurser och kraft att bygga en nära och nyskapande stad i bästa läget. Men ni ska vara bäst på att bygga och vi på att vara kommun. Riktningen var tydlig när Nacka igår arrangerade stadsutvecklingsdagen 2018.

Circle K och Nacka kommun når förlikning om Bergs oljehamn

Circle K och Nacka kommun har slutit en överenskommelse som säkrar såväl Nackas ambitioner att bygga stad som Circle K:s möjlighet att säkra Mälardalens försörjning av flytande drivmedel.