Kommun & politik

Birger ”Birre” Lind är Årets Nackabo 2021

För 23:e gången i ordningen har Nackaborna tillsammans nominerat och röstat fram sin favorit till titeln Årets Nackabo. Stort grattis Birger “Birre” Lind, ledare för hockeyskolan i Älta IF!

Välkommen att trygghetsvandra med oss i Orminge

I slutet av november bjuder Nacka kommun in till en trygghetsvandring i Orminge. Trygghetsvandringen riktar sig till dig som bor, verkar eller brukar befinna dig i Orminge, men alla är självklart välkomna att delta.

Rösta på Årets Nackabo 2021

10 personer är nu nominerade till att bli Årets Nackabo 2021. Vem lägger du din röst på?

Digital transformation och kunden i fokus när Nacka står värd för eFörvaltnings- och Välfärdsdagarna

Politiker och ledare möts i Nacka på Sveriges största årliga mötesplats med inriktning på digitalisering av offentlig sektor. Samarbete, erfarenheter och kunskap delas för utvecklingen av allt bättre service, e-tjänster och användbara digitala lösningar inom bland annat skolan, vården och äldreomsorgen. Med människan i centrum.

Visar 5 av 63 nyheter Visa 5 nyheter till