Nacka är en av landets bästa kommuner att leva och bo i

Nacka hamnar på plats fyra i Sverige i när tidningen Fokus listar landets bästa kommuner att bo i. Nacka har sedan förra året klättrat från plats sex till fyra. Kommunen hamnar även i topp-tio i landet inom flera underkategorier.

Amanda Terring Högdahl är Årets Nackabo 2019!

Motiveringen lyder : "Passionerad handbollstränare i Skuru HBK, som alltid finns där, både för sina spelare och sin älskade förening. "

Rösta nu på Årets Nackabo 2019

Årets 10 kandidater är äntligen här. Titta igenom listan, välj din favorit och lägg din röst redan nu. Omröstningen är öppen till och med 4 december klockan 23.59.

Tillgänglighetsutmärkelse 2019

Känner du någon eller några som bidragit till bättre tillgänglighet i Nacka? Välkommen att nominera till Nackas tillgänglighetsutmärkelse senast den 25 november.

Ny tobakslag förbjuder rökning på nya platser

Den nya tobakslagen börjar gälla från 1 juli 2019. Så här skriver länsstyrelsen:

Här kan du förtidsrösta

Förtidsröstningen till EU-valet startade den 8 maj och pågår fram till valdagen 26 maj. Här hittar du Nackas lokaler för förtidsröstning.