Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Ny chans att skaffa förmånscykel

Har du funderat på att börja cykla mer? Då kanske förmånscykel är något för dig. Måndagen den 18 februari klockan 11-18 kan du titta på cyklar och provcykla på parkeringsplatsen utanför Nacka stadshus.

Vårens visningstillfälle av förmånscyklar går av stapeln måndag den 18 februari kl 11-18. Då kan du testa olika cyklar och få svar på frågor. Cyklarna kommer att finnas uppställda vid gaveln av Nacka stadshus dvs bakom stadshuset kök. Du som är tillsvidareanställd kan genom Nacka kommun och Ecochange hyra en kvalitetscykel till ett bra pris genom bruttolöneavdrag.

Stort urval av modeller

Det finns ett brett utbud av cyklar att välja mellan: vanliga cyklar, sportcyklar och elcyklar. På visningsdagen har du även möjlighet att teckna avtal för en cykel. Avtalet gäller i tre år. Därefter tar du ställning till om du vill köpa ut cykeln eller lämna tillbaka den. Sista dag för beställning är onsdag den 27 februari.

Mer information om cykelmodellerna och kostnaderna för förmånscyklar kommer senast i början på vecka 7.

Visning av cyklar

Tid och datum: måndag den 18 februari, klockan 11-18
Var: Parkeringen/gaveln Nacka stadshus, Granitvägen 15
Sista dag för beställning: onsdag den 27 februari 2019
Leverans: startar i mitten av mars 2019

Läs mer om förmånscyklar

Cykla för hälsan och miljön

Förmånscykeln ger dig chansen att förbättra hälsan samtidigt som du gör en insats för miljön. Nacka kommun har som ambition att vara en attraktiv och miljövänlig arbetsgivare med många cyklande medarbetare.

Sidan uppdaterades: