Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Ny chans att skaffa förmånscykel

Höstens visningstillfälle av förmånscyklar går av stapeln tisdagen den 20 augusti kl 11-18. Då kan du testa olika cyklar och få svar på frågor. Cyklarna kommer att finnas uppställda vid gaveln av Nacka stadshus dvs bakom köket. Du som är tillsvidareanställd kan genom Nacka kommun och Ecochange hyra en kvalitetscykel till ett bra pris genom bruttolöneavdrag.

Stort urval av modeller

Det finns ett brett utbud av cyklar att välja mellan: vanliga cyklar, sportcyklar och elcyklar. På visningsdagen har du även möjlighet att teckna avtal för en cykel. Avtalet gäller i tre år. Därefter tar du ställning till om du vill köpa ut cykeln eller lämna tillbaka den. Sista dag för beställning är torsdag den 29 augusti.

Mer information om cykelmodellerna och kostnaderna för förmånscyklar kommer i vecka 33.

Visning av cyklar

Tid och datum: tisdag den 20 augusti, klockan 11-18
Var: Parkeringen/gaveln Nacka stadshus, Granitvägen 15
Sista dag för beställning: torsdag den 29 augusti 2019
Leverans: startar i mitten av september 2019

Cykla för hälsan och miljön

Förmånscykeln ger dig chansen att förbättra hälsan samtidigt som du gör en insats för miljön. Nacka kommun har som ambition att vara en attraktiv och miljövänlig arbetsgivare med många cyklande medarbetare.

Sidan uppdaterades: