Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
September

Stadsdirektörens måndagsmöte den 23 september 2019

KS, KSMU och KSSU sammanträder, förra veckans Business Arena, Andreas Totschnig ny tf stadsutvecklingsdirektör, årets medarbetarundersökning, veckans ledningsmöte, koncernledningsgruppen på konferens nästa mån-tis och sportbytar-AW i stadshuset

KS sammanträder 23 september

Kommunstyrelsen sammanträder ikväll. Där kommer bland annat principöverenskommelse för att få till ett tomträttsavtal i Skutviken tas upp och försäljning av kommunal fastighet i Saltsjöbaden. Kallelse och ärenden till kvällens KS kan du hitta här.

KSMU och KSSU sammanträder 24 september

Kommunstyrelsens miljöutskott sammanträder på tisdag. Där kommer bland annat ett informationsärende om gröna obligationer tas upp. Här kan du hitta kallelse och ärenden till tisdagens KSMU.

Kommunstyrelsens stadsutvecklingsutskott sammanträder också på tisdag. Många ärenden ska behandlas, bland annat start-pm för Ektorps centrum och för Birkaområdet, projektering för Myrsjö simhall, ny fotbollsplan på Porsmossen samt nytt ridhus i Velamsund. Här kan du hitta kallelse och ärenden till tisdagens KSSU.

Förra veckans Business Arena

Under förra veckan deltog Nacka kommun på den stora fastighetsmässan Business Arena, där vi både hade monter och deltog i seminarier. Anna Green och Mats Gerdau pratade om Nacka som årets miljöbästa kommun samt hur vi jobbar med grön stadsutveckling. Lena Dahlstedt var med i Dagens industris seminarium tillsammans med andra kommuner och pratade infrastruktur i regionen och vad det betyder för oss. En intervju med Lena från Dagens industri kan du hitta här.

Andreas Totschnig ny tf stadsutvecklingsdirektör

Anna Green kommer att sluta som tf stadsbyggnadsdirektör och gå vidare mot nya utmaningar. Andreas Totschnig kommer att gå in som tf stadsutvecklingsdirektör från och med onsdag nästa vecka.

Anna Green skulle ha gått över och blivit miljö och bygglovsdirektör och en rekryteringsprocess för den tjänsten har inletts.

Kom ihåg att svara på medarbetarundersökningen

I torsdags mejlades årets medarbetarundersökning ut, hittills har 800 personer svarat av cirka 4000. En tredjedel av alla som jobbar i stadshuset har redan svarat, så bra! Har du inte svarat än så gör gärna det. Nytt för i år är att du kommer kunna ta del av resultatet direkt i portalen för medarbetare.

Veckans ledningsmöte

På veckans ledningsmöte kommer ledningsgruppen ägna sig åt information om aktuella frågor, prata mål och budget och tertialbokslutet. Mötets fokus kommer ligga på ekonomi och åtgärder för att förbättra resultatet i år och inför kommande år.

Koncernledningsgruppen på konferens nästa mån-tis

Nästa måndag och tisdag åker koncernledningsgruppen iväg på konferens för att jobba ihop den nya ledningsgruppen.

Sportbytar-AW i stadshuset

Nästa torsdag är det dags för After work i stadshuset med sporttema! Under AW:n förvandlas Orangeriet till en sporthörna där man är välkommen att ta med sig sportartiklar som letar efter nytt hem.

Från och med idag kan du lämna in sportartiklar som du inte längre använder (så som simfötter, racket, fotbollar, skridskor, med mera) i en tunna vid servicecenter.

OSA gärna till outlookinbjudan som har skickats ut till alla medarbetare i stadshuset.

Mer info finns på posters på olika platser i stadshuset. Vi ses den 3 oktober kl.16-18.

Sidan uppdaterades: