Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
November

Ny chans att komma i form med kollegorna och We+ 2020!

Behöver du röra på dig i höstrusket och är sugen på att komma i form tillsammans med kollegorna? Den 19 november till 18 december kör vi igen! Alla kan vara med – på lika villkor, oavsett motionsnivå. Den här hösten behöver vi kanske mer än någonsin tidigare bygga gemenskap och fokusera på det vi kan påverka och det som är positivt. Ta chansen!

På startdagen, 19 november, får du som anmält dig ett ”Så funkar det” email med en personlig inloggningslänk. Efter tre klick är du igång. Nytt för den här gången är att du har möjlighet att antingen skapa ett lag med dem du vill träna med, eller få en plats i ett lag på din enhet. Vilket du än väljer så har ni möjlighet att peppa varandra att motionera regelbundet. We+ är samtidigt ett socialt flöde av foton, videos och kommentarer. Stödet från dina kollegor gör att du kommer iväg de gånger då du annars kanske ”fastnat i soffan”.

Anmäl dig nu We+ motionstjänst


Vårens omgång

Under vårens ”inspiration till motion med We+” motionerade 86 procent av deltagarna 2 pass i veckan eller mer, i genomsnitt 4,6 pass per vecka! Vi peppade varandra 29 000 gånger med likes, kommentarer, foton och videos.

Våra medarbetare vittnar om att We+ har lett till personliga hälsovinster och bidragit med stärkt gemenskap, positiva samtalsämnen och att vi lär känna nya sidor av oss själva och varandra. Under våren nådde vi cirka 200 medarbetare. Nu är målet att vi ska engagera ännu fler.

Ta chansen och häng på!

Ta chansen, låt oss genom motion och frisk luft öka vårt välmående och låt oss i dessa omvälvande tider finna gemenskap och positivitet tillsammans. Vi startar måndagen den 19 november och peppar varandra till och med 18 december!

Du anmäler dig och anger då vilket område du arbetar inom. We+ delar sedan automatiskt in oss i grupper inom varje område. På startdagen, den 19 november, får du som anmält dig ett ”Så funkar det” email med en personlig inloggningslänk.

Efter några klick är du igång. I appen hittar du din grupp med kollegor inom ditt område (om du inte anmält dig individuellt) och ni kan direkt komma igång med att peppa varandra att motionera regelbundet.

Tveka inte, anmäl dig här redan nu!

Anmäl dig nu We+ motionstjänst

Läs mer om We+ på nacka.se

Sidan uppdaterades: