Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
November

Vaccinera dig mot säsongsinfluensan!

Nu kan du som är medarbetare i Nacka kommun vaccinera dig gratis mot säsongsinfluensan via kommunen. Vi erbjuder gratis influensavaccin för att bidra till en god arbetsmiljö och hälsa för alla våra medarbetare. Kommunen vill minimera sjukfrånvaron och kunna hålla våra verksamheter öppna.

Vård- och omsorgspersonal har förtur till vaccinationen under november månad. Mellan 1 och 30 december är övriga medarbetare välkomna att nyttja erbjudandet.

Under den pågående pandemin är det särskilt viktigt att uppnå en hög vaccinationstäckning mot säsongsinfluensan, enligt Folkhälsomyndighetens rekommendation. Det gäller i synnerhet för vård- och omsorgspersonal för att skydda personer som riskerar svår sjukdom på grund av influensasjukdom.

Logga in på Wellnet.se och använd din vaccinationscheck

Välj en vårdgivare från alternativen nedan och använd den digitala vaccinationschecken. Du gör en beställning av vaccinationscheck, precis som när du beställer friskvårdsbidrag.

Hos vissa vårdgivare behöver du boka in tid medan andra har drop-in. Läs därför noga igenom vad som krävs för den vårdgivare du väljer. Tänk på att vård- och omsorgspersonalen har förtur under november.

Aktuella vårdgivare som utför vaccinationer för Nacka kommuns medarbetare

VaccinDirekt - 9 mottagningar i Stockholmsområdet. Erbjuder drop-in och tidsbokning.

Doktor 24s mottagningar i Gustavsberg och på Medborgarplatsen. Erbjuder drop-in.

Sidan uppdaterades: