Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Mars

Digital introduktionsträff för dig som är nyanställd i Nacka kommun

Den 24 mars klockan 9-10.30 är du som nyanställd i Nacka välkommen på en digital introduktionsträff.

Vad roligt att du har valt att börja arbeta i Nacka kommun! För att du ska lära känna din arbetsplats och arbetsgivare bättre är du välkommen på en introduktionsträff den 24 mars. Här får du bland annat veta hur kommunen är organiserad, styrs och vilka förväntningar vi har på dig som medarbetare. Kommunstyrelsens ordförande, Mats Gerdau, stadsdirektör Lena Dahlstedt och personaldirektör Elisabeth Carle kommer också att presentera sig och ge sina perspektiv på Nackas verksamhet.

Läs mer och anmäl dig här.

Välkommen!

Sidan uppdaterades: