Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Augusti

Få din tjänstetelefon lagad snabbt och enkelt

Sprucken skärm eller trasigt ladduttag i mobilen? Från och med 1 juli 2022 har Nacka kommun ett avtal med Mobello i Nacka Forum för att du som medarbetare snabbt ska kunna få hjälp med enklare mobilreparationer.

Nacka kommun har ett avtal med Mobello i Nacka Forum för att utföra enkla reparationer av mobiltelefoner. Med enkla mobilreparationer avses begränsade reparationer utan avancerad felanalys, till exempel byte av glas, skärm, batteri eller laddport. För att få hjälp med en reperation ska du först vända dig till Servicecenter.

Här kan du läsa om hur du kan få hjälp med mobilreperationer.

Sidan uppdaterades: