Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Det går inte att signera en Abou e-tjänst på mobilen med BankID/Mobilt BankID Felsökning pågår.

Läs mer...
Maj

Snart tar Nackas 2000 avgångsstudenter examen

Under de kommande veckorna tar sistaårseleverna i Nackas gymnasieskolor examen. Det har varit en annorlunda vårtermin, när situationen med covid-19 har resulterat i många omställningar med nya arbetssätt och nya digitala plattformar för både elever och lärare.

Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att förhindra smittspridningen i samhället har förändrat förutsättningarna för ett traditionellt studentfirande. Varje gymnasieskola har hittat sin egen lösning för årets firande i samråd med elevernas önskemål, till exempel med digital mösspåtagning, utspring i mini-format och klassvisa studentluncher. Mer information finns på gymnasieskolornas egna hemsidor. Vi ber allmänheten att respektera skolornas planering för att undvika folksamlingar.

Björknäs gymnasiesärskola

Designgymnasiet Sickla

Magelungen Danvikstull

MediaGymnasiet i Nacka strand

Myrans heldagsskola

NTI Gymnasiet Nacka

Nacka Enskilda Gymnasium

Nacka gymnasium

Nacka gymnasiesärskola

Praktiska Gymnasiet Nacka

Rytmus musikgymnasium

Sjölins gymnasium Nacka

YBC - Young Business Creatives

Sidan uppdaterades: