Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

FRAMFLYTTAD! Trotsåldern, finns den? - Livet i familjen

Med anledning av risken för smittspridning av coronaviruset covid -19 vill vi vara extra försiktiga. Därför väljer vi att flytta fram föräldraföreläsningen och återkommer med nytt datum.

Någonstans runt ett och ett halvt till två år så börjar ditt barn att utforska sin egen vilja - barnets fantastiska resa mot självständighet har börjat! Men som förälder känns det inte alltid fantastiskt när vardagen tidvis är fylld av konflikter. Susanna Sohlbergs föreläsning handlar om hur du som förälder, eller anhörig, möter barnet på ett respektfullt sätt och hur du kan bidra till barnets självkänsla och trygghet. Susannas föreläsning vänder sig till alla som har barn upp till 12 år och som vill få nya infallsvinklar och inspireras i det viktigaste ledarskapet av alla - föräldraskapet.

Om föreläsaren

Susanna Sohlberg är från början förskollärare. Nu föreläser hon om livet med barn och tonåringar på bland annat skolor, ideella organisationer och företag. Sanna arbetar också som konsult och handledare. Hon har läst specialpedagogik och jobbar dessutom med föräldrastöd i Vallentuna kommun.

Tid och plats

Föreläsningen ges i Nacka kyrka, den 18 mars klockan 19.00-20.30. Ingen föranmälan krävs. Deltagandet är kostnadsfritt och i samband med föreläsningarna erbjuds aktiviteter för barn i åldern 5-12 år.

Sidan uppdaterades: