Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mammorna och papporna i våldets skugga - 21 februari

Alexandra Pascalidou kommer till Nacka för att tala om föräldrars förebyggande roll i kampen mot våldet och hur vi föräldrar kan rusta oss och våra barn för att motverka roten till denna utveckling.

En resa genom livet med barn som har NPF, att växa med utmaningarna - 13 mars

Välkommen på en inspirerande föreläsning som tar dig med på en personlig resa genom utmaningar och framgångar som mamma till barn med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, NPF. En föreläsning om att hitta styrka i svårigheter och lära sig att älska ”livet med extra allt”.

Barn och ungas sömn, myter och sanningar - 17 april

Välkommen på en föräldraföreläsning med psykologerna Kristoffer Bothelius och Liv Svirsky. I den här föreläsningen kommer de ta upp fakta om barn och ungas sömn samt dela med sig av praktiska och evidensbaserade råd.

20 september - Barn med oro och låg självkänsla, hur kan vi stärka våra barn?

Vad är självkänsla? Vad finns det för skäl till att barn har låg självkänsla? Framför allt - vad bidrar till god självkänsla hos barn? Hur hänger självkänsla samman med rädsla och oro? Hur kan vi hjälpa barn som inte vågar pröva nya aktiviteter, eller som känner sig otrygga i samspelet med kamrater?

18 oktober - Prata med barn om klimatet, varför är det viktigt och hur gör vi?

Föreläsningen ger tips och råd om hur vi kan prata med barn om en av mänsklighetens största utmaningar, klimatkrisen, utan att skrämmas eller lägga ansvaret på barnen.

Visar 5 av 48 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: