Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

24 mars - Trotsåldern, finns den? Livet i familjen

Välkommen på en föreläsning med Susanna Sohlberg.

Någonstans runt ett och ett halvt till två år så börjar ditt barn att utforska sin egen vilja - barnets fantastiska resa mot självständighet har börjat! Men som förälder känns det inte alltid fantastiskt när vardagen tidvis är fylld av konflikter. Susanna Sohlbergs föreläsning handlar om hur du som förälder, eller anhörig, möter barnet på ett respektfullt sätt och hur du kan bidra till barnets självkänsla och trygghet. Susannas föreläsning vänder sig till alla som har barn upp till 12 år och som vill få nya infallsvinklar och inspireras i det viktigaste ledarskapet av alla - föräldraskapet.

Om föreläsaren

Susanna Sohlberg är från början förskollärare. Nu föreläser hon om livet med barn och tonåringar på bland annat skolor, ideella organisationer och företag. Sanna arbetar också som konsult och handledare. Hon har läst specialpedagogik och jobbar dessutom med föräldrastöd i Vallentuna kommun.

Datum och tid

24 mars klockan 19.00-20.30.

Plats och anmälan

Utifrån rådande läge kommer vi ha digitala föreläsningar. Om läget skulle ändras kan det bli aktuellt att erbjuda 50 personer att delta i Nacka kyrka. I så fall meddelar vi det i god tid innan.

Här ser du föreläsningen digitalt den 24 mars.

Här anmäler du intresse till att höra föreläsningen på plats i Nacka kyrka den 24 mars.

Sidan uppdaterades: