Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Juni

Hej förälder! Behöver du stöd så finns vi här

Att vara förälder kan vara underbart men också svårt ibland. Att känna sig osäker är väldigt vanligt - då finns vi på Nacka kommun här för dig.

Det kan handla om att må bra så att du kan finnas där för ditt barn – eller handla om akut hjälp.

För dig som vill utvecklas i ditt föräldraskap finns både gruppverksamheter och onlinestöd. Även du som upplever mycket bråk och konflikter med ditt barn kan hitta verktyg som kan vara till hjälp i vardagen. Vi har kostnadsfria föräldraföreläsningar och seminariekvällar

Här hittar du information om stöd och hjälp i Nacka kommun för dig som är förälder, bonusförälder eller annan viktig vuxen i ett barns liv: Har du barn 0-20 år? Vi finns här under ditt barns uppväxt | Nacka kommun

Sidan uppdaterades: