Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Det går inte att signera en Abou e-tjänst på mobilen med BankID/Mobilt BankID Felsökning pågår.

Läs mer...

Att möta barn som har starka känslor

Välkommen på föräldraföreläsning med Maria-Pia Gottberg 21 februari i Nacka kyrka

Frustrerade barn som lever ut sin aggressivitet eller andra starka känslor ställer stora krav på oss vuxna. Att möta och stötta barn i affekt och samtidigt se till att övriga barn inte far illa kräver sinnesnärvaro, emotionell balans och tålamod. Det är lätt att känna frustration och att känna sig otillräcklig, trots att vi gör vårt allra bästa. Under föreläsningen får vi tips och råd om hur vi kan möta barn med starka känslor.

Plats: Nacka kyrka
Tid: 21 februari, klockan 19.00-20.30
Föreläsningen är kostnadsfri, ingen anmälan behövs.

Behöver du barnpassning? Parallellt med föreläsningarna erbjuds det aktiviteter för barn mellan 5-12 år. Barnen lämnas senast 18.45 på församlingshemmets nedre plan. Det serveras frukt under kvällen. Barnledare från församlingen står för verksamheten

Har du frågor eller vill veta mer om föräldraföreläsningarna?
Kontakta Tina Lundin, telefon 08-718 98 77 eller
Annika Hellman, telefon 073-461 30 99.
Här kan du läsa mer om föräldraföreläsningar.

MARIA-PIA GOTTBERG är en av Sveriges främsta föreläsare och konsulter när det handlar om att bemöta barns känslor. Hon har utvecklat Friendly, som är ett konkret verktyg för att arbeta med känslor, självkänsla, empati och impulskontroll. Hon har också skrivit boken "Social och emotionell träning för alla" och är medförfattare till flera andra böcker.

Sidan uppdaterades: