Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

På Nacka.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder cookies. Läs mer om cookies

Det finns viktig information

Varning för blufföretag. Det har kommit till vår kännedom att ett företag som påstår sig samarbeta med Nacka kommun ringer runt till Nackabor och erbjuder sig att göra ventilationskontroller och filma ledningar i villor. Vi vill understryka att kommunen inte har något sådant samarbete eller utför liknande arbete.

Just nu är efterfrågan extra hög på ärenden hos Bygglovsenheten, vilket gör att du kan behöva vänta längre än vanligt på svar och besked från oss.

Mer information

Barn, föräldrar och skolgång - när ditt barn inte trivs i skolan

Välkommen på föräldraföreläsning med Malin Valsö 21 mars i Nacka kyrka

Under föreläsningen får föräldrar kunskap och verktyg för att hantera de vanligaste orosmomenten när det gäller barnens skolgång. Genom ökad förståelse för vad som är förälderns respektive skolans roller och ansvar kan samarbetsrelationerna dem emellan stärkas för barnens bästa. I denna föreläsning har vi samarbetat med anhörigstödet i Nacka.

Plats: Nacka kyrka
Tid: 21 mars, klockan 19.00-20.30
Föreläsningen är kostnadsfri, ingen anmälan behövs.

Behöver du barnpassning? Parallellt med föreläsningarna erbjuds det aktiviteter för barn mellan 5-12 år. Barnen lämnas senast 18.45 på församlingshemmets nedre plan. Det serveras frukt under kvällen. Barnledare från församlingen står för verksamheten

Har du frågor eller vill veta mer om föräldraföreläsningarna?
Kontakta Tina Lundin, telefon 08-718 98 77 eller
Annika Hellman, telefon 073-461 30 99.
Här kan du läsa mer om föräldraföreläsningar.

MALIN VALSÖ är leg. psykolog, författare, handledare och fortbildare med erfarenhet från skola, BUP och habilitering. Hon driver Elevhälsokonsulterna där hon arbetar med hälsofrämjande skolutveckling. Malin jobbar med organisationsoch kompetensutveckling inom grundskola och gymnasium med målet att främja alla elevers inlärning, utveckling och hälsa. Hon är också medförfattare till tre böcker om autismspektrumtillstånd och en bok om teamutveckling.

Sidan uppdaterades: