Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Mars

Barn, föräldrar och skolgång - när ditt barn inte trivs i skolan

Välkommen på föräldraföreläsning med Malin Valsö 21 mars i Nacka kyrka

Under föreläsningen får föräldrar kunskap och verktyg för att hantera de vanligaste orosmomenten när det gäller barnens skolgång. Genom ökad förståelse för vad som är förälderns respektive skolans roller och ansvar kan samarbetsrelationerna dem emellan stärkas för barnens bästa. I denna föreläsning har vi samarbetat med anhörigstödet i Nacka.

Plats: Nacka kyrka
Tid: 21 mars, klockan 19.00-20.30
Föreläsningen är kostnadsfri, ingen anmälan behövs.

Behöver du barnpassning? Parallellt med föreläsningarna erbjuds det aktiviteter för barn mellan 5-12 år. Barnen lämnas senast 18.45 på församlingshemmets nedre plan. Det serveras frukt under kvällen. Barnledare från församlingen står för verksamheten

Har du frågor eller vill veta mer om föräldraföreläsningarna?
Kontakta Tina Lundin, telefon 08-718 98 77 eller
Annika Hellman, telefon 073-461 30 99.
Här kan du läsa mer om föräldraföreläsningar.

MALIN VALSÖ är leg. psykolog, författare, handledare och fortbildare med erfarenhet från skola, BUP och habilitering. Hon driver Elevhälsokonsulterna där hon arbetar med hälsofrämjande skolutveckling. Malin jobbar med organisations- och kompetensutveckling inom grundskola och gymnasium med målet att främja alla elevers inlärning, utveckling och hälsa. Hon är också medförfattare till tre böcker om autismspektrumtillstånd och en bok om teamutveckling.

Sidan uppdaterades: