Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Det går inte att signera en Abou e-tjänst på mobilen med BankID/Mobilt BankID Felsökning pågår.

Läs mer...
Augusti

Tillfällig barntelefon och chatt avslutas

Den tillfälliga telefonen och chatten avslutas den 31 augusti. Barn och föräldrar som känner oro är välkomna att vända sig till Familjemottagningen. För barn och unga finns också BRIS barntelefon.

Under våren och sommaren har Familjemottagningen erbjudit barn och ungdomar stöd genom en särskild barntelefon och barnchatt. Stödet startades som en tillfällig trygghetsskapande åtgärd för att möta barns och ungdomars eventuella oro med anledning av corona, framför allt av omsorg för barn och unga som upplever oro i hemmet. Det har inte varit något större tryck på telefon och chatt och när skolorna nu är igång finns det återigen vuxna i skolmiljön som möter barnen och kan ge stöd till den som känner oro. Telefonen och chatten avslutas därför den 31 augusti. Barn och föräldrar som känner oro kan fortsättningsvis kontakta Familjemottagningen för stöd via deras ordinarie telefon 08-7189111. Mer information om Familjemottagningen finns här.

För barn och unga finns också BRIS barntelefon. Här kan du läsa mer om BRIS barntelefon.

Sidan uppdaterades: