Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Årets cykeldag lockade rekordmånga besökare

Årets cykeldag bjöd på fint väder och många glada och trevliga cyklister som tog sig tid att stanna och prata en stund, få snabbservice på sin cykel och få med sig en liten present därifrån.

Kom och prata cykling med oss 20 september

Onsdag den 20 september finns Nacka kommun på plats vid gång- och cykeltunneln under Sicklavägen för att träffa dig som cyklar. Under två timmar, mellan klockan 16.00 och 18.00 står våra engagerade trafikplanerare redo för att svara på frågor, ta emot förslag och synpunkter som rör cykling i Nacka. Vi bjuder även på enklare cykelservice. Ta chansen att träffa oss och dela med dig av dina erfarenheter, tankar och idéer om cykling i Nacka. Varmt välkommen!

Så vårfixar du cykeln

Nu när solen glimtar fram är vi många som längtar efter att hoppa upp i cykelsadeln. Här kommer några tips hur du gör din cykel redo för vårens pendling till jobbet, härliga turer till fritidsaktiviteter eller kanske för att besöka Nackas många fina utflyktsmål.

Bilfria veckan - för barnens skull

Pling pling! Nu är det extra många Nackabarn som går och cyklar till skolan. Bilfria veckan är nu igång på flera skolor runt om i Nacka. Syftet är att fler barn och föräldrar ska prova andra sätt att ta sig till skolan än att åka bil.

Årets vintercyklister i mål

Efter en vinter med mycket cykling har Bengt bestämt sig för att fortsätta cykla även på vintern. Han är inte ensam, årets deltagare i projektet ”Cykla på vintern” är överens, de vill fortsätta cykla året runt.

Visar 5 av 70 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: