Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Det går inte att signera en Abou e-tjänst på mobilen med BankID/Mobilt BankID Felsökning pågår.

Läs mer...

Älta centrumkvarter fortsätter att utvecklas

Tisdagen den 9 april har Wallenstam tillträtt en fastighet i Älta centrumkvarter. Detta markerar en fortsatt tillväxt för Älta, med fokus på att skapa en levande plats där livskvalitet och småstadskänsla står i centrum.

- Vi är jätteglada att Wallenstam satsar vidare på utvecklingen av Älta. Nu tar vi nästa steg i förnyelsen av Älta centrumkvarter genom att skapa nya attraktiva livsmiljöer. Wallenstam är en långsiktig och viktig partner för Nacka kommun och jag är tacksam för deras långsiktiga och ansvarfulla engagemang i Älta. Slutligen ser jag fram emot ett fortsatt gott samarbete i Älta, säger kommunstyrelsens 1:e vice ordförande Johan Krogh (C).

Från vänster i bild: Therese Nerlund, mark- och exploateringschef/bostadspolitisk expert på Wallenstam AB, Johan Krogh, (C) kommunstyrelsens 1:e vice ordförande, Nina Morling, enhetschef exploateringsenheten, Nacka kommun, Sara Wernersson, projektutvecklare, Wallenstam AB.

Älta centrumkvarter

Älta och centrumkvarteren utvecklas med ny bebyggelse och ett attraktivt modernt centrum med mer service, handel och ett välkomnande torg som naturlig mötesplats, nya bostäder, lokaler för olika verksamheter, en förskola samt äldreboende. Det blir ännu mera Älta.

Läs mer om utvecklingen i Älta centrumkvarter på kommunens projektsida

Läs mer om Wallenstam och pågående projekt i Älta centrumkvarter

Sidan uppdaterades: